Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

ИнстаФорекс мижозининг кабинети

  • Кабинетнинг шахсий созланмалари
  • Компаниянинг барча сервисларига кириш
  • Батафсил статистика ва битимлар бўйича ҳисобот
  • Молиявий операцияларнинг тўлиқ тўплами
  • Бир қанча ҳисоб-варақларини бошқариш тизими
  • Маълумотларни ҳимоя қилишнинг максимал даражаси

ИнстаФорекс ҳамкорининг кабинети

  • Мижолар ва комиссиялар тўғрисида батафсил маълумот
  • Ҳисоб-варақлари ва кликларнинг график статистикаси
  • Вебмастер учун керакли воситалар
  • Тайёр веб-ечимлар ва баннерларнинг кенг танлови
  • Маълумотларнинг юқори хавфсизлиги
  • Компания янгиликлари, RSS-тасмалар ва Форекс-информерлар
Савдо ҳисоб-варағини очиш
Ҳамкорлик дастури
cabinet icon

ИнстаФорексдан яна бир Lamborghini!Рулда айнан Сен бўлишинги мумкин!

Савдо ҳисоб-варағини 1000 доллардан бошлаб суммага оддий тўлдир!

Энг яхши савдо шароитлари ва ҳашаматли бонус таклифларини ол! Биз 6 та афсонавий спорткарларни топширишга улгурдик! Ва бу чегарадан анча узоқ! Навбатдаги охирги авлоддаги Lamborghini Huracan сеники бўлиши мумкин!

ИнстаФорекс – ўз ғалабангга инвестиция кирит!

Ҳисоб-варағини тез очиш

Ўргатувчи хатни олиш
toolbar icon

Савдо платформаси

Мобил қурилмалар учун

Браузерда савдо қилиш учун

Евро может опуститься ниже доллара

Евро может опуститься ниже доллара

Европейская валюта может сравняться с долларом США к январю 2017 года, а к началу 2018 года - снизиться примерно до 90 центов США, как показало исследование Goldman Sachs. В условиях ожидаемой от ФРС нормализации процентных ставок и устойчивого роста экономики США прогнозируется длительный период «сильного доллара». В связи с этим банк изменил прогнозы для некоторых валютных пар, сообщает деловой интернет-портал MarketWatch. Рост экономики и повышение конкурентоспособности валютного блока тормозят последствия долгового кризиса 2012 года в Европе, вследствие чего евро продолжит снижение в паре с долларом, как полагают аналитики Goldman Sachs Робин Брукс, Фиона Лейк и Майкл Кэхилл. Кроме того, банком было спрогнозировано снижение курса евро к фунту стерлингов, которое на конец 2015 года составит 2 пенса, то есть с 75 пенсов до 73 пенсов. Также Goldman Sachs подтвердил оценки на следующие два года: 70 пенсов - на конец 2016 года и 65 пенсов - на конец 2017 года. В добавление банк ухудшил прогноз курса австралийского доллара к доллару США на конец 2015 года до $0,75, хотя ранее ожидалось снижение до $0,79. Это связано с падением цен на сырье. По мнению экономистов Goldman Sachs, австралийский доллар останется у отметки 75 центов до конца 2017 года. Евро зафиксирован в пределах 0,8% от минимума, достигнутого в четверг, с конца 2005 года - $1,1754. Установленный 4 января 1999 года первоначальный курс евро к доллару США составлял $1,1789, что выше зафиксированной отметки. Однако уже дважды евро был равноценен с долларом - в 1999-2000 и 2002 годах.

Назад

Смотрите также