Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

ИнстаФорекс мижозининг кабинети

  • Кабинетнинг шахсий созланмалари
  • Компаниянинг барча сервисларига кириш
  • Батафсил статистика ва битимлар бўйича ҳисобот
  • Молиявий операцияларнинг тўлиқ тўплами
  • Бир қанча ҳисоб-варақларини бошқариш тизими
  • Маълумотларни ҳимоя қилишнинг максимал даражаси

ИнстаФорекс ҳамкорининг кабинети

  • Мижолар ва комиссиялар тўғрисида батафсил маълумот
  • Ҳисоб-варақлари ва кликларнинг график статистикаси
  • Вебмастер учун керакли воситалар
  • Тайёр веб-ечимлар ва баннерларнинг кенг танлови
  • Маълумотларнинг юқори хавфсизлиги
  • Компания янгиликлари, RSS-тасмалар ва Форекс-информерлар
Савдо ҳисоб-варағини очиш
Ҳамкорлик дастури
cabinet icon

ИнстаФорексдан яна бир Lamborghini!Рулда айнан Сен бўлишинги мумкин!

Савдо ҳисоб-варағини 1000 доллардан бошлаб суммага оддий тўлдир!

Энг яхши савдо шароитлари ва ҳашаматли бонус таклифларини ол! Биз 6 та афсонавий спорткарларни топширишга улгурдик! Ва бу чегарадан анча узоқ! Навбатдаги охирги авлоддаги Lamborghini Huracan сеники бўлиши мумкин!

ИнстаФорекс – ўз ғалабангга инвестиция кирит!

Ҳисоб-варағини тез очиш

Ўргатувчи хатни олиш
toolbar icon

Савдо платформаси

Мобил қурилмалар учун

Браузерда савдо қилиш учун

В «мусорный» список нефтегазовой отрасли попало рекордное число компаний

В «мусорный» список нефтегазовой отрасли попало рекордное число компаний

Число компаний нефтегазового сектора, получивших «мусорный» кредитный рейтинг на фоне упавших цен на энергоносители и осложнения финансовой ситуации в отрасли, растет, отмечают в рейтинговом агентстве Moody's. В докладе, посвященном ухудшению кредитного качества долговых обязательств нефтегазового сектора, эксперты агентства сообщили, что количество компаний, чьи облигации получили «мусорный» рейтинг, в I квартале текущего года выросло до рекордного значения. Также отмечается, что если во второй половине 2014 г. большая часть компаний оставляла «мусорный» список благодаря повышению кредитного рейтинга, то на данный момент тенденция изменилась в худшую сторону. Из 18 компаний, покинувших «мусорный» список, 39% объявили дефолт, 33% лишились рейтинга и 28% все же смогли выйти из неблагоприятного списка за счет повышения рейтинга. Риски привлекают к себе все больше внимания на фоне обвала котировок нефти. Многие инвесторы и аналитики предполагают, что в дальнейшем проблемы с ликвидностью у эмитентов «мусорных» облигаций могут выйти за границы нефтегазового сектора и таким образом привести к серьезным негативным последствиям уже на финансовых рынках. С момента создания в 2009 г. списка эмитентов с «мусорным» кредитным рейтингом доля в нем компаний, относящихся к энергетическому сектору, составляла в среднем 8%. Однако, по данным на 1 марта 2015 г., показатель вырос до 14%, достигнув рекордного уровня.

Назад

Смотрите также