Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

ИнстаФорекс мижозининг кабинети

  • Кабинетнинг шахсий созланмалари
  • Компаниянинг барча сервисларига кириш
  • Батафсил статистика ва битимлар бўйича ҳисобот
  • Молиявий операцияларнинг тўлиқ тўплами
  • Бир қанча ҳисоб-варақларини бошқариш тизими
  • Маълумотларни ҳимоя қилишнинг максимал даражаси

ИнстаФорекс ҳамкорининг кабинети

  • Мижолар ва комиссиялар тўғрисида батафсил маълумот
  • Ҳисоб-варақлари ва кликларнинг график статистикаси
  • Вебмастер учун керакли воситалар
  • Тайёр веб-ечимлар ва баннерларнинг кенг танлови
  • Маълумотларнинг юқори хавфсизлиги
  • Компания янгиликлари, RSS-тасмалар ва Форекс-информерлар
Савдо ҳисоб-варағини очиш
Ҳамкорлик дастури
cabinet icon

ИнстаФорексдан яна бир Lamborghini!Рулда айнан Сен бўлишинги мумкин!

Савдо ҳисоб-варағини 1000 доллардан бошлаб суммага оддий тўлдир!

Энг яхши савдо шароитлари ва ҳашаматли бонус таклифларини ол! Биз 6 та афсонавий спорткарларни топширишга улгурдик! Ва бу чегарадан анча узоқ! Навбатдаги охирги авлоддаги Lamborghini Huracan сеники бўлиши мумкин!

ИнстаФорекс – ўз ғалабангга инвестиция кирит!

Ҳисоб-варағини тез очиш

Ўргатувчи хатни олиш
toolbar icon

Савдо платформаси

Мобил қурилмалар учун

Браузерда савдо қилиш учун

Bloomberg назвал Швецию локомотивом роста экономики ЕС

Bloomberg назвал Швецию локомотивом роста экономики ЕС

Швеция может возглавить процесс восстановления экономики в Европейском Союзе. К такому выводу пришло новостное агентство Bloomberg, проанализировав отчетность крупнейших шведских компаний за второй квартал 2010 года. Выяснилось, что выручка 80 процентов крупнейших компаний, акции которых входят в расчет фондового индекса OMX Stockholm 30, превысила ожидания аналитиков. Для сравнения, в Германии аналогичный показатель составил только 65 процентов. Половину производства в Швеции обеспечивают экспортеры во главе с Volvo, Alfa Laval и Svenska Cellulosa. Их выручка растет на фоне возросшего спроса в Азии и Латинской Америке. Индекс деловой активности в июле в Швеции достиг рекордного максимума, а ВВП во втором квартале вырос на 3,7 процента, что является весьма значительным показателем для развитой экономики. В ЕС экономика Швеции растет самыми быстрыми темпами после Словакии (4,8 процента в первом квартале). Это означает, что Швеция сможет достаточно оперативно восстановиться после обвала ВВП в 5,1 процента в 2009 году. В Центробанке Швеции ожидают, что в целом за год экономика вырастет на 3,8 процента, а в 2011 году - на 3,6 процента. В правительстве дают похожие прогнозы - 3,3 процента в текущем году, 3,8 процента в следующем. При этом не исключено, что в августе чиновники пересмотрят прогнозы в сторону повышения. Для сравнения, прогноз ЦБ ЕС по текущему году составляет один процент, а по 2011-му - 1,2 процента.  

Назад

Смотрите также