Регистрирайте се като партньор
Вход за партньори
Open an affiliate account has been opened
Account:
Password:

Your password has been also sent to the provided email address.

Сертификати

Като международен брокер, ИнстаФорекс е удостоен с множество престижни награди в областта на финансите. Представителите на фирмата редовно участват в тематични изложби и други прояви, посветени на проблемите на развитието на валутния и акционния пазар. Партньорите на ИнстаФорекс имат право да се позовават на представените на тази страница сертификати, за да гарантират най-високо качество на услугите, надеждност и висока бизнес репутация на компанията.

Сертификат за най-добър брокер Азия 2015 от Capital Finance International
През пролетта на 2015 г. на ИнстаФорекс бе връчена наградата за най-добър брокер Азия 2015 от надеждните CFI за онлайн новини. Според квалифицирания съдебен състав, който е дал на ИнстаФорекс такава почетна награда, компанията е абсолютен лидер на пазара на качествени търговски услуги и продукти, необходими за успеха на Форекс. CFI е утвърден онлайн ресурс за новините за бизнеса, икономиката и финансите. В допълнение към разширяването на новините, списанието създаде своя собствена програма за награди, която се предполага, че е сред най-престижните във финансовия свят днес. Фактът, че брокерът спечели такава награда от най-високо ниво, разкрива, че експертите признават най-високото качество на услугите и продуктите от ИнстаФорекс. Това доказва правилния избор на компанията от приоритети в развитието и политиката, ориентирана към клиента.
Сертификат за най-добър брокер за Азиатско-Тихоокеанския регион 2015 от Shanghai Форекс Expo
Shanghai Форекс Expo 2015 е едно от най-престижните събития във финансовата индустрия. В експозицията традиционно участват търговци, търговци на дребно и институционални инвеститори, брокерски фирми и техните партньори. На Шанхай Форекс Expo 2015, ИнстаФорекс бе отличена в категорията на The Best Broker Asia Pacific 2015. Експертното признаване на безупречното представяне на компанията доказва, че ИнстаФорекс е надежден партньор за хиляди клиенти от азиатски страни.
Най-добър ECN брокер в Азия 2014 сертификат от International Finance Magazine
Британското списание International Finance Magazine награди ИнстаФорекс титлата "Най-добър ECN брокер в Азия 2014". Наградата бе връчена на 18 ноември 2014 г. в Лондон. Това е второто издание на IFM, което доказва статута на брокер като надежден партньор на азиатските финансови пазари. Хиляди търговци от Сингапур, Малайзия, Тайланд, Индонезия и други страни от Азиатско-тихоокеанския регион избират ИнстаФорекс. Фактът, че печелите наградите IFM Awards, предназначени да зачитат постиженията в международните финанси, е крайъгълен камък в историята на компанията.
Най-добър сертификат за глобален търговски посредник FX от Европейски CEO
Базираното в Лондон издание "Европейски главен изпълнителен директор" присъди на ИнстаФорекс най-добрия глобален търговец на дребно FX Broker 2013 в рамките на годишните награди на CEO. Сертификатът за наградата е още едно доказателство, че ИнстаФорекс избра правилния път за постигане на тази привилегирована позиция на международната сцена. Заслужава да се отбележи, че европейският сертификат CEO е вторият за ИнстаФорекс през последните три години. През 2011 г. британското списание също нарече ИнстаФорекс най-добрия брокер на дребно. Европейските награди за главен изпълнителен директор признават лидерите на финансовия сектор в повече от 20 категории. Провежда се веднъж годишно и се казва, че е една от най-реномираните и надеждни награди. Днес европейският главен изпълнителен директор е премиерно издание, посветено на големите предприятия. Европейският главен изпълнителен директор достига до повече от 100 000 читатели онлайн и печата всеки месец.
Сертификат за най-добър брокер в Северна Азия от Световните финансови награди
ИнстаФорекс е признат за най-добър брокер в Северна Азия от базираното във Великобритания финансово списание World Finance на Световните финансови награди, проведени в Лондон. За четвърта поредна година ИнстаФорекс получава награди. Този факт доказва водещата позиция на брокера в Азия и допринася за неговата надеждност. ИнстаФорекс се счита за стратегически регион на Азия, като по този начин побира 50 представителни офиса с най-голямата партньорска мрежа. Освен това официалният уебсайт на брокера е преведен на езиците на всички азиатски страни, в които фирмата присъства. World Finance е водещо издание, високо оценено от бизнеса. За списанието работят десетки големи журналисти, изтъкнати анализатори и поканени експерти от големи компании в Европа и Северна Америка.
Най-добър брокер в Азия 2012 сертификат от 10-ти Китай Гуанджоу международен инвестиционен и финансов Експо
ИнстаФорекс получи титлата "Най-добър брокер в Азия 2012" на 10-та Международна инвестиционна и финансова изложба Китай Гуанджоу, проведена 5-7 март 2013 г. С високо качество на поддръжка на клиенти, иновативни технологии и съвременни услуги, ИнстаФорекс многократно е признат за най-добър участник на Форекс пазара. Международното изложение за инвестиции и финанси се проведе на една от най-големите изложби в света и беше едно от най-очакваните бизнес събития на годината. В събитието участваха десетки инвестиционни компании от цял свят и 50 000 посетители. ИнстаФорекс е удостоен с най-добър брокер в Азия 2012 и това е забележителното събитие. Това доказва, че политиката на компанията е правилно насочена към сътрудничество с клиенти и партньори.
Най-добър сертификат за Форекс брокер на дребно от IAIR награди
ИнстаФорекс бе признат за най-добър Форекс брокер за 2012 г. от IAIR Awards в началото на 2013 г. Освен наградата, изработена от лятно стъкло с надписи, "ИнстаФорекс" получи официален сертификат, удостоверяващ получаването на наградите IAIR в категорията "Най-добър търговец на дребно Форекс Broker". Сертификатът, получен в Милано, е от голямо значение за ИнстаФорекс. Преди всичко, това е първата награда на компанията през 2013 г. Освен това, ИнстаФорекс получи висока оценка от независимото и компетентно жури за предоставяне на първокласни услуги. ИнстаФорекс благодари и на поддръжниците на фирмата, както и на организаторите на IAIR Awards и, безспорно, на многобройни клиенти, чиято лоялност беше от ключово значение за получаване на сертификати и награди. ИнстаФорекс от своя страна ще положи всички усилия да отговори на всички съвременни пазарни изисквания и да продължи да се развива в отговор на нуждите на клиентите.
Световен финансов сертификат
През 2011 г. британското списание World Finance нарече ИнстаФорекс най-добрия брокер в Азия. Лидерството на ИнстаФорекс в Азия се основава на удобни условия за търговия, специални оферти, широка мрежа от офиси, уникален конкурс за красота Мис Инста Азия и др.
Тази награда е потвърждение на факта, че избраната стратегия за азиатския регион е доказала своята ефективност.
World Finance е надеждно бизнес списание, фокусирано върху капиталовите пазари, управлението на риска, търговията, съвременните технологии, корпоративното управление и други икономически въпроси. Всяка година списанието притежава престижните Световни финансови награди, в които се призовават всички водещи финансови компании в света.
EUROPEAN CEO сертификат
ЕВРОПЕЙСКИ главен изпълнителен директор, авторитетно лондоно списание, награди ИнстаФорекс с титлата за най-добър търговец на дребно за 2011 година. Този сертификат е допълнително доказателство, че ИнстаФорекс непрекъснато повишава нивото на услугата на частните инвеститори (клиенти) и използва гъвкав подход към индивидуалното решаване на задачи.
Работейки с ИнстаФорекс на финансовите пазари, търговецът, независимо от опита му, е свободен да избере най-удобните инструменти и да изгради оптимална инвестиционна стратегия. С ИнстаФорекс възможностите ви са безгранични!
Главен изпълнителен директор на EUROPEAN е VIP списание, предоставящо на своите читатели актуална информация, необходима за вземане на професионални управленски решения: новини, статистика, подробни аналитични прегледи, интервюта с власти и главни изпълнителни директори на големи корпорации.
ShowFx Азия 2011 сертификат
Сертификатите ShowFx проверяват участието на компанията в международните финансови изложения.
Изложението е чудесна възможност за среща с представители на различни компании, клиенти и партньори. Мениджърите на ИнстаФорекс информират търговците за услугите на компанията, питат ги за коментари и нови идеи, приемат опит и бизнес идеи на партньори.
Освен това Изложението предоставя отлична възможност за установяване на контакти с потребителите и оценка на конкурентоспособността в индустрията.
Международната изложбена марка ShowFx участва в организирането на разнообразни мероприятия, посветени на функционирането на Форекс пазара. Целта на този проект е развитието на Форекс индустрията за установяване на комуникация между участниците на пазара и потребителите на брокерски услуги.
Сертификат ShowFx Москва 2011
Този документ удостоверява, че ИнстаФорекс взе участие в изложението ShowFx World, проведено в Москва през ноември 2011 г.
Москва Finance and Investment Expo 2011 бе забележително събитие за ИнстаФорекс - компанията бе призната от организаторите на ShowFx World като най-бързо развиващата се компания, предоставяща най-съвременни търговски услуги и допринасяща за развитието на своята сфера на дейност.
Награда за най-добър Форекс брокер Азия 2012
През март 2012 г. Global Banking & Finance Review присъди на ИнстаФорекс най-добър Форекс брокер в Азия 2012. Global Banking & Finance Review е един от най-големите европейски уеб портали, посветен на анализа на финансовите пазари.
Най-добрият Форекс брокер в Азия 2012 е резултат от изследване, проведено от уважаваното и независимо жури на портала, което включва най-добрите финансови експерти в света.
Заглавието на най-добрия Форекс брокер в Азия е допълнително доказателство, че Компанията ИнстаФорекс предоставя най-изгодните и удобни условия за търговия с онлайн Форекс търговия.
Широката гама от висококачествени услуги, професионален персонал и индивидуален подход към всеки клиент - всички тези фактори поддържат ИнстаФорекс на върха и носят всяка година нови награди.
Награда за най-добър търговец на дребно през 2011 г.
ИнстаФорекс бе отличена с престижната награда за най-добър търговец на дребно през 2011 г. на финансовата изложба, организирана от Arabcom Group. Изложението се проведе в Дубай на 15-16 ноември 2011.
Arabcom Group, организатор на мащабни изложби в страните от Персийския залив, присъди на ИнстаФорекс титла за най-добър търговец на дребно през 2011 година. Успехът на ИнстаФорекс се осигурява от желанието да се посрещнат нуждите на всеки клиент и партньор. Индивидуалният подход и широката гама от брокерски услуги дават възможност на всеки търговец да избере най-удобните инструменти за търговия и да подпомогне разработването на собствена стратегия за Форекс търговия. Услугата на международно ниво позволява на компанията да заема водеща позиция на международния валутен пазар в продължение на много години. Повече от 500 000 Форекс търговци вече са избрали ИнстаФорекс. Престижните награди показват колко високо оценяват клиентите и експертите от цял ​​свят.
ИнстаФорекс портал за партньори © Copyright 2007-2021
Търгувайте на Форекс с ИнстаФорекс Груп