Регистрирайте се като партньор
Вход за партньори
Open an affiliate account has been opened
Account:
Password:

Your password has been also sent to the provided email address.

Програмата за електронно обучение на ИнстаФорекс

Вие сте само начинаещ в обучението по Forex търговия? Или просто ще стартирате собствен образователен проект на Форекс? Но нямате представа как да започнете, нали?

Вие сте в точното време и на правилното място! Дистанционната образователна програма от ИнстаФорекс ще Ви помогне да организирате правилно Вашите занятия и да привлечете повече клиенти към Вашата партньорска група.

За какво става дума в тази програма?

Това е комплекс от 16 лекции с широк спектър от теми от основите на Форекс търговията до обяснението на различните видове търговски анализ и управление на риска.

Как да получите въпросната програма?

Не е нужно да инвестирате нищо. Единственото, което се изисква, е 100$ от комисиони по вашия партньорски акаунт или 6 референции с 100$ за всяка търговска сметка. Така че почти сте я уловили!

Единственото нещо, което трябва да направите сега е да ни изпратите заявката с вашите лични данни - име и номер на партньорска сметка.

Но това не е всичко! Освен това можете да получите специалния бонус за клиентите си и да увеличите шанса за успех на вашия образователен проект и в допълнение да помогнете на клиентите си да търгуват на по-изгодни условия!

За да получите програмата, попълнете регистрационния формуляр сега!

Формуляр за кандидатстване за електронно обучение
Пълно име:*
Партньорски профил:*
Изчисти
ИнстаФорекс портал за партньори © Copyright 2007-2021
Търгувайте на Форекс с ИнстаФинтех Груп