Support service
×

Лимит за депозит/теглене на средства

Ограниченията се налагат предимно при тегления. Трябва да използвате същата система за плащане, която е била използвана за депозиране и към същата сметка или портфейл (напр. Qiwi и др.). Трябва да сте наясно с факта, че ако попълвате сметката си за търговия, използвайки различни валути и платежни системи, трябва да теглите пари пропорционално на платежните системи, използвани за депозиране.
 
Пример 1:500 USD са депозирани по търговската сметка чрез банков превод и 300 USD от портфейл Qiwi (чрез автоматично преобразуване в рубли). В процентно изражение ще получим 500 долара чрез банков превод - 62,5% и 300 долара от портфейл Qiwi - 37,5%. В резултат на това търговецът удвоява депозита и балансът по сметката възлиза на 1600 долара. Търговецът може да изтегли 1000 долара чрез банков превод към банковата сметка в щатски долари и 600 долара към портфейла Qiwi.
 
В случай, че сте загубили всички налични средства по сметката си (ако е регистриран стоп-аут) и балансът по сметката е нулиран, предишните пропорции на депозити от различни портфейли и платежни системи вече не са валидни. С други думи, ако по-рано сметката е попълнена по два различни начина и трябваше да вземете предвид пропорциите при тегленето на средства, след като нулираната сметка се попълни по някакъв начин, не трябва да се изчислява пропорция.
 
Пример 2: представете си, че след финансиране на сметката (Пример 1) не сте удвоили депозита, а сте загубили всичко. След това сте попълнили сметката си с 500 долара от портфейла Qiwi. Сега можете да изтеглите всичко в портфейла Qiwi.
 
ИнстаФорекс не ограничава по никакъв начин размера на теглените средства от търговската сметка на клиента. Можете да изтеглите всички налични средства в сметката си по всяко време. Моля, имайте предвид, че заявката за теглене се обработва само в рамките на работното време на Финансовия отдел (от 08:00 до 17:00 ч. GMT+00, събота и неделя са почивни дни), но тегленията от салдото на търговската сметка се случват веднага след попълване на формуляр за теглене на страницата за Теглене на средства.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""

Направете депозит удобно по всяко време