Support service
×

Лимити за депозити и тегления

Основното ограничение е, че трябва да теглите средства чрез същата платежна система, използвана при извършване на депозит, и към същата сметка или портфейл. Когато попълвате сметката си за търговия с различни валути и използвате няколко платежни системи, парите трябва да бъдат теглени чрез едни и същи платежни системи и пропорционално на размера на Вашия депозит.

Пример 1: търговец е депозирал 500 долара в сметката за търговия чрез банков превод и 300 долара чрез портфейл на NETELLER. В процентно изражение 500 долара чрез банков превод се равняват на 62,5%, а 300 долара чрез портфейл на NETELLER са общо 37,5%. След удвояване на депозита, свободният маржин на търговеца в търговската сметка възлиза на 1600 долара. По отношение на удвоения депозит, този процент е разделен, както следва: 1000 долара могат да бъдат изтеглени чрез банков превод към сметката в щатски долари и 600 долара в портфейл на NETELLER.

В случай на загуба на свободен марджин – например след задействане на поръчка за Стоп-аут и при нулиране на баланса на сметката – пропорциите на предишни депозити от различни портфейли и платежни системи вече не са валидни. С други думи, по-рано, при попълване на сметката по два различни начина, беше необходимо да се вземе предвид пропорцията за теглене на средства. В същото време, когато зареждате сметка с нулев баланс, това вече не е необходимо.

Пример 2: след финансиране на сметката, както е посочено в Пример 1, търговецът е понесъл загуби, вместо да удвои депозита, и отново е депозирал в нея 500 долара чрез портфейл на NETELLER. В този случай търговецът може да изтегли всички печалби в портфейл на NETELLER.

ИнстаФорекс не ограничава по никакъв начин сумата пари, която може да бъде изтеглена от сметката за търговия на клиента. Можете да изтеглите своя свободен маржин по всяко време. Моля, имайте предвид, че заявките за теглене се обработват само в рамките на работното време на Финансовия отдел (от 08:00 до 17:00 ч. GMT+00 от понеделник до петък). В същото време средствата се теглят от сметката за търговия незабавно след попълване на заявка за теглене в раздела Тегления.


Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""

Направете депозит удобно по всяко време