Support service
×

Had deposit dan pengeluaran

Had utama ialah anda harus mengeluarkan dana melalui sistem pembayaran yang sama yang digunakan semasa membuat deposit dan ke akaun atau dompet yang sama. Apabila membuat isian semula akaun dagangan anda dengan mata wang yang berbeza dan menggunakan beberapa sistem pembayaran, wang hendaklah dikeluarkan melalui sistem pembayaran yang sama dan berkadar dengan jumlah deposit anda.
 
 
Contoh 1: seorang pedagang  telah menambah nilai $500 ke akaun dagangan melalui pindahan kawat dan $300 melalui dompet NETELLER. Dari segi peratusan, $500 melalui pindahan kawat bersamaan dengan 62.5% dan $300 melalui dompet NETELLER berjumlah 37.5%. Selepas menggandakan deposit, margin percuma pedagang dalam akaun dagangan berjumlah $1,600. Dari segi deposit berganda, peratusan ini dibahagikan seperti berikut: $1,000 boleh dikeluarkan melalui pindahan kawat ke akaun dolar AS dan $600 ke dompet NETELLER.
 
 
Sekiranya kehilangan margin percuma - contohnya, selepas pesanan Stop-out dicetuskan dan baki akaun ditetapkan semula kepada sifar - perkadaran deposit sebelumnya daripada dompet dan sistem pembayaran yang berbeza tidak lagi sah. Dalam erti kata lain, sebelum ini, apabila mengisi semula akaun dalam dua cara yang berbeza, adalah perlu untuk mempertimbangkan perkadaran untuk mengeluarkan dana. Sementara itu, apabila menambah akaun baki sifar, ia tidak lagi diperlukan.
 
 
Contoh 2: selepas membiayai akaun seperti yang dinyatakan dalam Contoh 1, pedagang telah mengalami kerugian, bukannya menggandakan deposit, dan sekali lagi telah menambahnya dengan $500 melalui dompet NETELLER. Dalam kes ini, pedagang boleh mengeluarkan semua keuntungan ke dompet NETELLER.
 
 
InstaForex tidak mengehadkan jumlah wang yang akan dikeluarkan daripada akaun dagangan pelanggan dalam apa jua cara. Anda boleh mengeluarkan margin percuma anda pada bila-bila masa. Sila ambil perhatian bahawa permintaan pengeluaran diproses hanya dalam waktu bekerja Jabatan Kewangan (dari 08:00 hingga 17:00 GMT+00 Isnin hingga Jumaat). Pada masa yang sama, dana dikeluarkan dari akaun dagangan serta-merta selepas mengisi permintaan untuk pengeluaran di bahagian  Pengeluaran .

Kongsi pendapat anda

Terima kasih! Adakah terdapat apa-apa yang anda ingin tambah?

Bagaimanakah anda menilai jawapan yang anda terima?

Tinggalkan komen anda (pilihan)

Maklum balas anda amat penting bagi kami.
Terima kasih kerana meluangkan masa untuk melengkapkan survei atas talian kami.

smile""

Buat deposit dengan mudah pada bila-bila masa