Support service
×

Beperkingen op het storten / opnemen van geld

De beperkingen worden voornamelijk opgelegd aan opnames. U moet hetzelfde betalingssysteem gebruiken dat werd gebruikt voor het storten, en naar dezelfde rekening of portemonnee (bijvoorbeeld een Skrill-portemonnee). Als u uw handelsrekening aanvult met verschillende valuta's en betalingssystemen, moet u geld opnemen in verhouding tot de betalingssystemen die worden gebruikt voor het storten. 
 
Voorbeeld 1: u heeft $ 500 op uw handelsaccount gestort via een bankoverschrijving en $ 300 via een Skrill-portemonnee. Percentueel ontvangen we $ 500 via een bankoverschrijving, wat 62,5% is, en $ 300 van een Skrill-portemonnee, wat 37,5% is. Vervolgens maakte u wat winst en uw saldo bedroeg $ 1.600. Volgens de verhouding kunt u $ 1.000 opnemen via overboeking naar de bankrekening in Amerikaanse dollars en $ 600 naar de Skrill-portemonnee. 
 
In het geval dat u al het beschikbare geld op uw account bent kwijtgeraakt (als Stop Out werd geactiveerd) en het rekeningsaldo is gereset, zijn de eerdere verhoudingen van stortingen uit verschillende portefeuilles en betalingssystemen niet langer geldig. Met andere woorden, als de rekening op twee verschillende manieren werd gefinancierd en u rekening moest houden met het aandeel in de opname van de fondsen, dan mag er geen deel worden berekend nadat de herstelde rekening op enigerlei wijze is aangevuld. 
 
Voorbeeld 2: stel je voor dat je na het storten van je account (voorbeeld 1) de storting niet hebt verdubbeld, maar het geld bent kwijtgeraakt. Vervolgens heb je je account aangevuld met $ 500 uit een Skrill-portemonnee. Nu kunt u al uw geld opnemen in een Skrill-portemonnee.
 
InstaForex beperkt op geen enkele manier het bedrag dat wordt opgenomen van de handelsaccount van de klant. U kunt op elk moment al het beschikbare geld op uw account opnemen. Houd er rekening mee dat het opnameverzoek alleen wordt verwerkt binnen de werkuren van de financiële afdeling (van 08:00 tot 17:00 GMT + 00, zaterdag en zondag zijn vrije dagen), maar de opnames van het saldo van de handelsaccount vinden onmiddellijk plaats na het invullen van het opnameformulier op de pagina Geldopname
 

Share your opinion

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Your feedback is very important to us.
Thank you for taking the time to complete our online survey.

smile""

Make a deposit conveniently at any time