Support service
×

Wat zijn de vereisten voor een identiteitskaart die ter verificatie is gedownload?

De volgende vereisten zijn van toepassing op een identiteitskaart die is gedownload voor accountverificatie: 
 
1. De kopie moet duidelijk en in kleur zijn.
 
2. De afbeelding moet volledig binnen het frame zijn (inclusief hoeken en randen van het laminaat). Een donkere foto of onleesbare ID-gegevens leiden vaak tot weigering.
 
* 3. Beide zijden van de identiteitskaart moeten worden gescand.
 
4. De afbeelding mag geen zichtbare tekenen van uitwissen, toevoegingen, doorgehaalde bewoordingen of andere ongegronde correcties of sporen van beeldbewerking vertonen.
 
5. De identiteitskaart moet een foto van goede kwaliteit bevatten.
 
6. De naam (namen) en geboortedatum op de ID-kaart moeten volledig overeenkomen met die in de accountgegevens.
 
7. Het document moet geldig zijn op het moment van het onderzoek (de identiteitskaart moet minstens 6 maanden geldig zijn vanaf de dag van het verificatieverzoek) en moet voorzien zijn van alle vereiste stempels en handtekeningen.
 
8. Hetzelfde document kan niet worden gedownload voor twee verschillende verificatieniveaus.
 
** 9. De toegestane bestandsindelingen zijn als volgt: .png, .jpeg, .jpg, .gif en .pdf. De maximale bestandsgrootte is 8 MB, de minimale resolutie is 400 px. 
 
10. Niet alle hoofdletters zijn toegestaan voor de naam / namen in een account of profiel. Alleen de eerste letter (s) van de naam (namen) mogen met een hoofdletter worden geschreven.
 
11. Voor extra bescherming van de verstrekte ID-kaart kunnen semitransparante "voor verificatie" of "voor InstaForex" letters op de kaart worden aangebracht. Houd er rekening mee dat de letters op een leeg gedeelte van het document moeten worden aangebracht en geen persoonlijke informatie mogen bedekken.
 
*** *Maak geen foto van volledige lengte of met hoofd en schouders. Om een foto van goede kwaliteit te maken, houdt u de ID-kaart op gezichtsniveau of iets lager. Zorg ervoor dat de vingers die de kaart vasthouden de gegevens erop niet bedekken en dat de kaart geen deel van uw gezicht bedekt. Zorg ervoor dat de locatie goed verlicht is. Hoe beter de belichting, hoe duidelijker de foto. Houd er ook rekening mee dat de informatie op de ID-kaart van links naar rechts leesbaar moet zijn, spiegel de foto niet. 
 
** Deze vereiste geldt ook voor dezelfde kant van de identiteitskaart die wordt verstrekt voor twee verschillende verificatieniveaus. Er kunnen echter twee verschillende zijden van dezelfde identiteitskaart worden geleverd voor twee verschillende verificatieniveaus. Als bijvoorbeeld de voorzijde van de kaart is voorzien voor verificatie op het eerste niveau, kan de achterzijde worden gedownload voor verificatie op het tweede niveau en vice versa. Ondanks dat dit hetzelfde document is, is een dergelijk gebruik van zijden voldoende voor de niveau-upgrade.
 
*** Volgens de Overeenkomst tot openbare aanbieding garandeert het Bedrijf dat de persoonlijke gegevens van de Klant, en in het bijzonder de ID-kaartgegevens die door de Klant worden verstrekt, vertrouwelijk zullen worden behandeld en niet zullen worden onthuld. 
 

Share your opinion

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Your feedback is very important to us.
Thank you for taking the time to complete our online survey.

smile""