Support service
×

Limite privind reaprovizionarea/retragerea fondurilor

Limita este impusă la retragere: este permisă retragerea de bani numai prin utilizarea metodei care a fost utilizată și pentru depunere, dar și în același cont sau portofel. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care vă finanțați contul de tranzacționare în diferite valute și prin diferite sisteme de plată, ar trebui să retrageți bani proporțional cu sistemele de plată utilizate pentru depunere.

Exemplul 1: v-ați finanțat contul cu 500 USD prin transfer bancar și cu 300 USD dintr-un portofel WebMoney în ruble rusești (cu conversie automată în dolari SUA). Dacă ați dublat depozitul la 1.600 USD ca rezultat al tranzacției, puteți retrage 1.000 USD prin transfer bancar în contul bancar în dolari SUA (62,5%) și 600 USD în portofelul WMR (37,5%).

În cazul în care ați pierdut toate fondurile disponibile în contul dvs. (dacă a fost înregistrată oprirea), proporția anterioară nu mai este valabilă. Înseamnă că, dacă v-ați finanțat contul utilizând două metode diferite, fără oprire în cont, ar trebui să calculați proporția de retragere a fondurilor. Dar dacă ați pierdut totul cu înregistrarea oprită și v-ați finanțat contul cu un singur sistem de plată, nu ar trebui calculată nicio proporție.

Exemplul 2: imaginați-vă că după finanțarea contului (Exemplul 1) nu ați dublat depozitul, dar ați pierdut totul. Apoi, v-ați completat contul cu 500 $ din portofelul WMR. Acum puteți retrage totul în portofelul WMR.

InstaForex nu limitează suma care trebuie retrasă dintr-un cont de tranzacționare. În orice moment puteți retrage toate fondurile disponibile. Vă rugăm să rețineți că solicitarea de retragere este procesată numai în cadrul programului de lucru al Departamentului financiar (de la 08:00 la 17:00 GMT + 00, sâmbăta și duminica sunt zile libere), dar suma retragerii se deduce instantaneu din soldul contului de tranzacționare după completarea formularului de retragere la pagina „Retragere bani”.


Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Cum ați evalua sprijinul pe care l-ați primit?

Comentarii:

nu este necesar

Feedback-ul din partea dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a completa chestionarul nostru online.

smile""

Make a deposit conveniently at any time