Support service
×

Cum se formează un spread cu contactele InstaFutures?

Un spread este diferența dintre prețul de cumpărare sau prețul de vânzare sau prețul de cumpărare și prețul de vânzare sau prețul de cumpărare. Prețul de cumpărare este întotdeauna ușor mai mic decât prețul de vânzare. În cazul InstaFutures, un spread este format de către participanții la piață ca o diferență naturală între cele mai bune oferte de cumpărare și vânzare.
 
Un spread există deoarece cumpărătorii și vânzătorii nu sunt gata să cedeze unul în fața celuilalt și nu insistă asupra unei achiziții sau vânzări imediate. Acesta este principiul de bază al tranzacționării pe burse, care va fi valabil pentru totdeauna. InstaForex nu percepe niciun spread și nu intervine în formarea acestuia.
 
Să ne dăm seama cum se formează un spread.
 
Imaginați-vă că un trader dorește să cumpere 1 lot de EUR/USD InstaFutures la prețul de 0,6525. Pentru aceasta, el stabilește un ordin limită de cumpărare la acest nivel. În acest fel se formează prețul de cumpărare, adică cineva poate face o tranzacție de vânzare cu o dimensiune de până la 1 lot la acest preț. Un alt trader dorește să vândă 1 lot de EUR/USD InstaFutures, dar consideră că prețul de 0,6525 este prea mare. Astfel, el stabilește un ordin limită de vânzare la 0,6550. Iată cum apare prețul de vânzare. Cu alte cuvinte, cineva poate face o tranzacție de cumpărare cu o dimensiune de până la 1 lot.
 
Pentru a rezuma, cotația actuală a pieței InstaFutures este 0,6525/6550, astfel încât un spread este egal cu 25 de pips.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Feedback-ul din partea dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a completa chestionarul nostru online.

smile""