Support service
×

De ce este necesară o marjă pentru a plasa comenzi la limită?

În cazul în care un trader plasează un ordin limită, ordinele limită curente îngheață o marjă într-un cont pentru a permite executarea lor. Acest lucru se face pentru ca portofoliul de ordine să nu fie înfundat cu ordine false, adică ordine care nu pot fi executate efectiv de către un trader. Dimensiunea lotului este de 100 de contracte futures. Contractul minim este de 0,01 lot fără swap-uri.
O marjă pentru tranzacțiile de cumpărare este calculată într-un mod special, ținând cont de cel mai mare risc.  De exemplu, deschizând o poziție de vânzare la 0,2000, un trader riscă ca InstaFutures să fie închisă la 0,9999 în cazul în care prognoza sa este greșită. Cu alte cuvinte, el va pierde 100 * 0,1 * (0,9999 - 0,2000) ~ 8 dolari pentru fiecare lot de 0,1 deschis.
 
Prin urmare, pentru a vinde 0,1 lot la 0,2000, marja va fi de 8 $. Pentru a reduce riscurile, platforma de tranzacționare va solicita 150% din marja de acoperire pentru a deschide o poziție. În exemplul de mai sus, un trader va trebui să furnizeze următoarea marjă: 8$ * 150% = 12$.
O marjă de bază pentru pozițiile de cumpărare va fi calculată după cum urmează: 100 * mărimea tranzacției în loturi * cotația pieței.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Feedback-ul din partea dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a completa chestionarul nostru online.

smile""