Support service
×

Care sunt cerințele necesare pentru o carte de identitate descărcată în vederea verificării?

Următoarele cerințe se aplică cărții de identitate descărcate pentru verificarea contului:

1. Copia trebuie să fie clară și colorată.

2. Imaginea trebuie să fie complet în interiorul cadrului (inclusiv colțurile și marginile laminării). O fotografie întunecată sau datele de identificare ilizibile duc adesea la refuz. *

3. Ambele părți ale cărții de identitate trebuie scanate.

4. Imaginea nu trebuie să aibe semne vizibile de ștergere, adăugiri, eliminare de cuvite sau alte corecții nejustificate, sau urme ale editării imaginii.

5. Cartea de identitate trebuie să conțină o fotografie de bună calitate.

6. Numele și data nașterii de pe cartea de identitate trebuie să se potrivească în totalitate cu informațiile contului.

7. Documentul trebuie să fie valabil în momentul anchetei (buletinul de identitate trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni de la data cererii de verificare) și trebuie să aibe toate ștampilele și semnăturile necesare.

8. Același document nu poate fi descărcat pentru două niveluri diferite de verificare. **

9. Formatele de fișiere acceptabile sunt după cum urmează: .png, .jpeg, .jpg, .gif și .pdf. Dimensiunea maximă a fișierului este de 8 MB, rezoluția minimă este de 400 px.

10. Nu este permis ca numele dintr-un cont sau profil, să fie scris în totalitate cu majuscule. Numai prima literă (literele) numelui (prenumelui) poate fi scris cu majuscule.

11.Pentru protecția suplimentară a cărții de identitate furnizate, peste card se poate aplica o inscripție semitransparentă „pentru verificare” sau „pentru InstaForex”. Vă rugăm să rețineți că inscripția trebuie aplicată pe o zonă goală a documentului și nu trebuie să acopere informațiile personale. ***

(*) Nu faceți o fotografie completă sau o fotografie cu capul și umerii. Pentru a face o fotografie de bună calitate, țineți cartea de identitate la nivelul feței sau ușor mai jos. Vă rugăm să vă asigurați că degetele care țin cartea de identitate nu acoperă datele de pe acesta și că cartea de identitate nu acoperă o parte a feței dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că locația este bine luminată. Cu cât iluminarea este mai bună, cu atât fotografia este mai clară. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că informațiile de pe cartea de identitate trebuie să poată fi citite de la stânga la dreapta, nu reflectați imaginea în oglindă.

(**) Această cerință se aplică și pentru aceeași parte a cărții de identitate furnizate pentru două niveluri diferite de verificare. Cu toate acestea, două fețe diferite ale aceluiași card de identitate pot fi furnizate pentru două niveluri diferite de verificare. De exemplu, dacă partea din față a cărții de identitate este prevăzută pentru verificarea la primul nivel, partea din spate poate fi descărcată pentru verificarea la nivelul al doilea și invers. În ciuda faptului că este același document, o astfel de utilizare a laturilor este suficientă pentru actualizarea nivelului.

(***) În conformitate cu Acordul de ofertă publică, Compania garantează că datele personale ale Clientului, în special datele cărții de identitate furnizate de Client, vor fi păstrate confidențiale și nu vor fi divulgate.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""