Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

InstaForeks mijozining kabineti

  • Kabinetning shaxsiy sozlanmalari
  • Kompaniyaning barcha servislariga kirish
  • Batafsil statistika va bitimlar bo'yicha hisobot
  • Moliyaviy operatsiyalarning to'liq to'plami
  • Bir qancha hisob-varaqlarini boshqarish tizimi
  • Ma'lumotlarni himoya qilishning maksimal darajasi

InstaForeks hamkorining kabineti

  • Mijolar va komissiyalar to'g'risida batafsil ma'lumot
  • Hisob-varaqlari va kliklarning grafik statistikasi
  • Vebmaster uchun kerakli vositalar
  • Tayyor veb-echimlar va bannerlarning keng tanlovi
  • Ma'lumotlarning yuqori xavfsizligi
  • Kompaniya yangiliklari, RSS-tasmalar va Foreks-informerlar
Savdo hisob-varag'ini ochish
Hamkorlik dasturi
cabinet icon

InstaForeksdan yana bir Lamborghini!Rulda aynan Sen bo'lishingi mumkin!

Savdo hisob-varag'ini 1000 dollardan boshlab summaga oddiy to'ldir!

Eng yaxshi savdo sharoitlari va hashamatli bonus takliflarini ol! Biz 6 ta afsonaviy sportkarlarni topshirishga ulgurdik! Va bu chegaradan ancha uzoq! Navbatdagi oxirgi avloddagi Lamborghini Huracan seniki bo'lishi mumkin!

InstaForeks – o'z g'alabangga investitsiya kirit!

Hisob-varag'ini tez ochish

O'rgatuvchi xatni olish
toolbar icon

Savdo platformasi

Mobil qurilmalar uchun

Brauzerda savdo qilish uchun

 Экономика России в этом году сократится на 3%

Экономика России в этом году сократится на 3%

Эксперты банка Citigroup внесли изменения в свой прогноз по экономическому росту в России на 2015 год. Изменения заключаются в понижении оценки роста на 3%. К подобному заключению экономисты банка пришли в ходе анализа отклонений от предположений касательно средней цены на нефть. Весомый ущерб экономике страны наносят снижение котировок черного золота и высокие риски потери инвестиционного рейтинга. Первоначально аналитики банка Citigroup считали, что средняя стоимость североморской нефти будет составлять 80 долларов за баррель. По новым же прогнозам средняя стоимость одной из основных марок нефти, торгуемых на международных нефтяных биржах, а именно Вrent, в 2015 году упадет до 63 долларов. Крупнейший международный финансовый конгломерат подчеркивает и положительные изменения по сравнению с 2009 годом, когда цены на нефть также резко упали. В частности, решение Центрального банка отпустить рубль в свободное плавание в значительной степени смягчило удар, нанесенный экономике государства. Эксперты Citigroup подчеркивают, что сравнения с 1998 годом в данном случае не имеют место быть, объясняя это тем, что сейчас Россия имеет более уравновешенную налоговую политику и значительно большие резервы. Отмечается, что сейчас объем резервов составляет порядка 400 миллиардов долларов по сравнению с 1998 годом, когда он составлял не более 10 миллиардов.

Назад

Смотрите также