Сайт харитаси
العربية Български 中文 Čeština English Français Deutsch हिन्दी Bahasa Indonesia Italiano Bahasa Malay اردو Polski Português Română Русский Srpski Slovenský Español ไทย Nederlands Українська Vietnamese বাংলা Ўзбекча O'zbekcha Қазақша

InstaForeks mijozining kabineti

  • Kabinetning shaxsiy sozlanmalari
  • Kompaniyaning barcha servislariga kirish
  • Batafsil statistika va bitimlar bo'yicha hisobot
  • Moliyaviy operatsiyalarning to'liq to'plami
  • Bir qancha hisob-varaqlarini boshqarish tizimi
  • Ma'lumotlarni himoya qilishning maksimal darajasi

InstaForeks hamkorining kabineti

  • Mijolar va komissiyalar to'g'risida batafsil ma'lumot
  • Hisob-varaqlari va kliklarning grafik statistikasi
  • Vebmaster uchun kerakli vositalar
  • Tayyor veb-echimlar va bannerlarning keng tanlovi
  • Ma'lumotlarning yuqori xavfsizligi
  • Kompaniya yangiliklari, RSS-tasmalar va Foreks-informerlar
Savdo hisob-varag'ini ochish
Hamkorlik dasturi
cabinet icon

InstaForeksdan yana bir Lamborghini!Rulda aynan Sen bo'lishingi mumkin!

Savdo hisob-varag'ini 1000 dollardan boshlab summaga oddiy to'ldir!

Eng yaxshi savdo sharoitlari va hashamatli bonus takliflarini ol! Biz 6 ta afsonaviy sportkarlarni topshirishga ulgurdik! Va bu chegaradan ancha uzoq! Navbatdagi oxirgi avloddagi Lamborghini Huracan seniki bo'lishi mumkin!

InstaForeks – o'z g'alabangga investitsiya kirit!

Hisob-varag'ini tez ochish

O'rgatuvchi xatni olish
toolbar icon

Savdo platformasi

Mobil qurilmalar uchun

Brauzerda savdo qilish uchun

Инаугурация Трампа может обвалить Dow Jones

Инаугурация Трампа может обвалить Dow Jones

Аналитики Northman Trader прогнозируют падение индекса Dow Jones. По их мнению, промышленный индикатор может потерять несколько процентных пунктов сразу после инаугурации Трампа. В Dow Jones входят 30 самых крупных компаний США. И с первых дней нового года индекс только растет, но аналитики утверждают, что это временный фактор. В Northman Trader полагают, что сильное начало 2017 года – это последствия прошлого года, когда опасения вокруг экономики Китая оказывали давление на финансовые рынки по всему миру. Особую роль сыграли рост доллара и американских акций на фоне выборов американского президента. S&P 500 вырос на 0,8%, прервав трехдневное снижение после выборов. В итоге индекс завершил 2016 год ростом на 9,5%. Dow Jones вырос на 132,18 пункта, индекс Stoxx Europe 600 вырос на 0,9%. Аналитики уверены, что в пятницу Dow Jones показал свой максимальный рост, достигнув отметки 20000, однако в краткосрочной перспективе ситуация изменится и начнется этап падения. Прогнозы аналитиков подтверждают и неутешительные данные некоторых компаний из списка индекса. Так, снижение акций Exxon Mobil и Chevron не лучшим образом отразилось на Dow Jones, оттолкнув его от отметки 20000. После победы Трампа на выборах индекс вырос почти на 9%. Инвесторы и аналитики ожидали повышенной волатильности, тогда как на самом деле она была на низком уровне. В начале этой недели индекс Dow Jones опустился на 76 пунктов, или на 0,4%, до отметки 19 887. S&P 500 упал на 0,4%. Такая динамика в первую очередь объясняется снижением мировых цен на нефть.

Назад

Смотрите также