Technische vragen

Wijziging van accounttype. Eurica/Standandard

De procedure voor het wijzigen van het accounttype Eurica/Standard voor klanten van de topmakelaar InstaForex.

MT4 voor Linux

Folyamat a MetaTrader 4 telepítésére egy Linux alapú számítógépen az InstaForex vezető brókere ügyfelei számára.

Mislukt signaal.

Verschillen tussen de vraag- en biedprijzen veroorzaakt door bewegingen in de grafiek voor beginnende traders van InstaForex.

Rekeninggeschiedenis

De procedure om de accountgeschiedenis zichtbaar te maken voor klanten van de topmakelaar InstaForex.

Verloren accountgegevens

De procedure voor het opnieuw instellen van een wachtwoord, evenals het herstellen van accountgegevens en andere parameters voor klanten van de topmakelaar InstaForex.

Import van aangepaste indicatoren.

De manier om te handelen met aangepaste indicatoren voor klanten van de topmakelaar InstaForex.

Kan positie niet openen.

Stappen die door klanten van de topmakelaar InstaForex moeten worden genomen wanneer het niet mogelijk is om een positie (een order) te openen.

Foutieve berekening van winst.

Over het verschil tussen de ordergrootte en de uiteindelijke winstmarge bij het handelen met de topmakelaar InstaForex.

Meer weergeven