De diensten van het Bedrijf

Mijn poging om verbinding te maken met VPS-hosting is mislukt. Waarom?

Als u autorisatieproblemen heeft wanneer u probeert verbinding te maken met de VPS-hosting, moet u het volgende doen:
- start uw computer opnieuw op
- open het startmenu, selecteer Alle programma's> Bureau-accessoires> Verbinding met extern bureaublad
- voer het IP-adres van uw VPS-hosting in en klik op Verbinden
- voer gebruikersnaam Administrator in (zonder aanhalingstekens), in het geopende venster
- voer het wachtwoord in nadat u ervoor heeft gezorgd dat de Engelse toetsenbordindeling op uw apparaat is ingeschakeld

Uitgelichte artikelen

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Wat is het minimumbedrag dat moet worden gestort?

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen