Support service
×

Mijn poging om verbinding te maken met VPS-hosting is mislukt. Waarom?

Als u autorisatieproblemen heeft wanneer u probeert verbinding te maken met de VPS-hosting, moet u het volgende doen:
- start uw computer opnieuw op
- open het startmenu, selecteer Alle programma's> Bureau-accessoires> Verbinding met extern bureaublad
- voer het IP-adres van uw VPS-hosting in en klik op Verbinden
- voer gebruikersnaam Administrator in (zonder aanhalingstekens), in het geopende venster
- voer het wachtwoord in nadat u ervoor heeft gezorgd dat de Engelse toetsenbordindeling op uw apparaat is ingeschakeld

Share your opinion