Technische vragen

Verbinding met de server verbroken.

De serververbinding is verbroken. Wat moet ik doen?

Als je het bericht ""Geen verbinding"" ziet in de statusbalk rechtsonder, volg dan de volgende stappen:

1. Sluit het platform af en start het opnieuw.

2. Sluit het platform, klik met de rechtermuisknop op het label ""InstaTrader"" en selecteer vervolgens ""uitvoeren als beheerder"" in het pop-upvenster.

3. Controleer je internetverbinding. Er kan een probleem zijn met je internetprovider.

4. Klik met de linkermuisknop op het bericht ""Geen verbinding"" en selecteer ""Servers opnieuw scannen"" in het verschenen menu.

5. Zorg ervoor dat je het juiste serveradres gebruikt in het handelsplatform: InstaForex-USA.com (om verbinding te maken met een server in de Verenigde Staten), InstaForex-Singapore.com (om verbinding te maken met een server in Singapore), InstaForex-Europe.com (om verbinding te maken met een server in Europa), InstaForex-HongKong.com (om verbinding te maken met een server in Hong Kong), InstaForex-UK.com (om verbinding te maken met een server in het Verenigd Koninkrijk), InstaForex-Cent.com of InstaForex-Cent2.com (om verbinding te maken met cent-servers), en InstaForex-Contest.com of InstaForex-Demo.com (om verbinding te maken met demoservers). Gedetailleerde informatie over de servers die het bedrijf gebruikt, is beschikbaar in de sectie ""Beginners"" - ""Veelgestelde vragen"" - ""InstaForex handelsservers"".

6. Zorg ervoor dat je pc-programma's de verbinding met onze server niet blokkeren. Schakel firewalls, antivirussoftware en dergelijke uit.

7. Als de server in orde is en de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, verwijder dan het handelsplatform en installeer het opnieuw.

8. Neem contact op met de technische ondersteuningsservice.

Uitgelichte artikelen

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen

Commissie op stortingen / opnames

Commissie op stortingen / opnames

Stort geld op uw account met een van de beschikbare methoden