Support service
×

Cum primesc premiile câștigătorii concursurilor?

1. Câștigătorii trebuie să deschidă și să verifice conturile în termen de 30 de zile consecutive de la anunțarea rezultatelor concursului.
 
2. Fondurile premiate vor fi creditate într-un cont de tranzacționare live verificat al clientului.
 
3. Câștigătorul recunoaște că orice activitate într-un cont de tranzacționare deschis deschis de Companie sau câștigătorul însuși este reglementată în conformitate cu acordurile și regulile Grupului InstaForex.
 
4. Premiile, spre deosebire de profituri, nu pot fi retrase.
 
5. Compania își rezervă dreptul de a declara orice premiu acordat anterior ca fiind invalid și supus anulării pe baza dovezilor directe și indirecte ale angajamentului concurentului în orice activitate frauduloasă cu fondurile premiilor.
 
6. Fondurile sunt debitate automat dintr-un cont de tranzacționare atunci când se face o cerere de retragere. Experții din departamentul financiar verifică soldul și marja gratuită într-un cont de tranzacționare pentru a se conforma cu suma fondurilor specificată în cererea de retragere. În cazul unor neconcordanțe, fondurile au solicitat returnarea în contul de tranzacționare.
 
7. Compania își rezervă dreptul de a refuza creditarea premiului în cazul în care participantul acumulează premiile pe unul sau mai multe conturi.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""