Support service
×

Hoe verifieer ik mijn bankpas met mijn gsm?

Als u een Android-apparaat heeft, kunt u onze app InstaVerify downloaden van Google Play. Met deze app kunt u een foto maken van uw bankkaart of deze uploaden vanuit de Galerij, de velden met informatie over de kaart invullen en naar de Financiële InstaForex afdeling sturen. U kunt ook de update van de verificatiestatus van uw bankkaart in de app volgen. Als u vragen heeft over verificatie, kunt u een ticket in de app aanmaken en een antwoord ontvangen van de overeenkomstige afdeling van InstaForex.

Share your opinion