Support service
×

Hoe kan ik de grootte van een te uploaden document controleren / verkleinen?

Als de kopie van een document op uw pc staat, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u "Eigenschappen" waar u de grootte kunt vinden.

U kunt de bestandsgrootte wijzigen met Paint, een standaardtekensoftware op het bureaublad (open het document via dit programma en klik op "Formaat wijzigen"), of via een willekeurige foto-editor.

Als u een mobiel apparaat hebt gebruikt om een foto van uw document te maken, kan de bestandsgrootte worden gewijzigd met behulp van een foto-editor.

Share your opinion