Support service
×

Hoe verifieer ik een account?

nstaForex garandeert het hoogste niveau van accountbescherming tegen internetfraude en hacking die meestal worden gevolgd door het stelen van toegang tot account- en e-mailwachtwoorden, ID-gegevens en zelfs de kopie van het ID. 
 
In de meeste gevallen is de beste manier om de klant te identificeren een telefoontje naar het nummer dat werd aangegeven tijdens de accountregistratie, aangezien de internetoplichters blijkbaar geen telefoon van het slachtoffer zelf konden stelen. Soms lukt het telefoongesprek echter niet vanwege de taalbarrière of het niet beschikbaar zijn van het telefoonnummer. 
De alternatieve methode om de cliënt te identificeren is om aanvullende documenten aan te vragen, zoals een adresbewijs dat moeilijk te vervalsen is, of om de foto van de cliënt met zijn identiteitsbewijs in zijn hand op te vragen (het gezicht moet duidelijk te zien zijn op de foto). Met moderne technologieën kan bijna iedereen een foto van zichzelf maken. 
 
Als er handicaps zijn bij het verstrekken van de gevraagde informatie, krijgt een cliënt alternatieve identificatiemethoden aangeboden. In dergelijke gevallen moet men het risico van waarschijnlijke vertragingen aanvaarden als de identificatie uitgevoerd door andere methoden toe te passen dan de standaardmethoden die hieronder worden gegeven: 
 
1) Verzoek om aanvullende documenten (exclusief ID);
 
2) Verzoek om een foto met het identiteitsbewijs in de hand van de eigenaar.


 

Share your opinion

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Your feedback is very important to us.
Thank you for taking the time to complete our online survey.

smile""