Support service
×

Este posibil să obțin un bonus suplimentar pentru recomandarea unui prieten?

 
Da, este posibil. Vă rugăm să verificați scrisoarea cu detaliile contului de bonus, există un link de afiliere pentru invitarea de noi clienți. Dacă prietenul dumneavoastră (persoana atrasă) va urma link-ul de afiliere și va deschide contul cu bonusul StartUp, dumneavoastră (în calitate de partener) veți primi 50% din suma bonusului StartUp al acestor recomandări în contul dumneavoastră special pentru acest tip de comision. Condiția principală -
contul cu acumulările de afiliere (50% din StartUp pentru prietenii atrași) este blocat temporar timp de 30 de zile, după această perioadă contul poate fi folosit ca un cont standard cu bonusul StartUp.
 
De asemenea, vi se va deschide un al doilea cont afiliat, unde vor fi creditate comisioanele de afiliere provenite din tranzacționarea de către prietenii atrași. Comisioanele de la clienți vor deveni disponibile pentru retragere atunci când clientul dvs. va depune fonduri în contul său și va încheia câteva tranzacții. Comisionul este calculat în valoare de 1 la 2, ceea ce înseamnă că după ce prietenul tău închide 2 loturi, partenerul poate retrage 1 USD din comision.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""