Support service
×

Как се определят победителите?

1. Сметката на победителя ще бъде определена по следната схема: последните 5 цифри от сметката се използват за определяне на победителя (без значение дали е 5-цифрена, 6-цифрена или 7-цифрена сметка). Ако тези 5 цифри съвпадат с номера на устройството, собственикът на този акаунт ще спечели едно от устройствата, разиграни от InstaForex Company - това са iPad, iPhone, Blackberry и Samsung Galaxy Tab.
 
2. На всеки две седмици от началото на ново раздаване в 23:59 цените на котировките ще бъдат фиксирани в момента на затваряне на търговска сесия за следните двойки:
 
първа цифра от номера на устройството - последната цифра от курса на затваряне на двойката EUR/USD
 
втора цифра от номера на устройството - последната цифра от лихвения курс на GBP/USD
 
трета цифра от номера на устройството - последната цифра от курса на затваряне на USD/JPY
 
четвърта цифра от номера на устройството - последната цифра от курса на затваряне на USD/CHF
 
пета цифра от номера на устройството - последната цифра от щатския курс на USD/CAD
 
3. Ако номерът на неучастващ акаунт съвпада с генерирания номер на устройство, тогава предходната или следващата сметка се определя като победител. Победителят се избира въз основа на принципа на най-големия депозит, изчислен по следната формула: A - B + C.
 
4. Ако номерът на Устройството, генериран по гореспоменатия начин, съвпада с 5-цифрен номер на акаунт, 6-цифрен акаунт с изключена първа цифра и 7-цифрен номер на акаунт с изключени първите две цифри, тогава основната награда - една на мобилни устройства iPad, iPhone, Blackberry и Samsung Galaxy Tab - ще бъдат представени на притежателя с най-големия баланс по сметка. Най-големият баланс се изчислява по следната формула: A - B + C.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Как бихте оценили получената подкрепа?

Коментари:

не е задължително

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""