Support service
×

Как да получите основните награди?

1. Победителят може да получи една от основните награди на кампанията само в едно от представителствата на компанията в Руската федерация (Калининград, Москва и Санкт Петербург). Наградата може да бъде доставена до всяка част на света въз основа на решението на победителя.
 
2. Наградата се предава на победителя само след проверка на самоличността и подписване на сертификата за приемане, където се изписва следната информация: пълно име, дата на раждане, данни за самоличност и телефонен номер с код на държава и град. В случай че Победителят не предостави тази информация, Компанията си запазва правото да не награди Победителя.
 
3. В случай че победителят в кампанията не е в състояние да получи наградата, може да бъде сключено споразумение за прехвърляне на друго лице чрез пълномощно от победителя.
 
4. Веднага след получаване на наградата, участникът в кампанията отговаря за заплащането на данъци и други задължителни плащания, определени от правителството.
 
5. Вместо основната награда на кампанията - едно от устройствата, включително iPad, iPhone, Blackberry и Samsung Galaxy Tab - победителят може да вземе алтернативната награда: управляван акаунт от $1200. Тази търговска сметка е предмет на специалните условия:
 
- Победителите трябва да отворят и проверят своите сметки за реална търговия в рамките на 30 дни след публикуването на резултатите от кампанията.
 
- Първоначалният депозит в размер на 1200 щатски долара се кредитира по сметката за търговия само след като победителят получи второ ниво на верификация за тази сметка.
 
- първоначалният депозит в размер на 1200 щатски долара не е наличен за теглене, но всяка печалба, направена над бонус средствата, може да бъде изтеглена без никакви ограничения.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""