Support service
×

Как да получите основните награди?

1. Победителят може да получи една от основните награди на кампанията само в едно от представителствата на компанията в Руската федерация (Калининград, Москва и Санкт Петербург). Наградата може да бъде доставена до всяка част на света въз основа на решението на победителя.
 
2. Наградата се предава на победителя само след проверка на самоличността и подписване на сертификата за приемане, където се изписва следната информация: пълно име, дата на раждане, данни за самоличност и телефонен номер с код на държава и град. В случай че Победителят не предостави тази информация, Компанията си запазва правото да не награди Победителя.
 
3. В случай че победителят в кампанията не е в състояние да получи наградата, може да бъде сключено споразумение за прехвърляне на друго лице чрез пълномощно от победителя.
 
4. Веднага след получаване на наградата, участникът в кампанията отговаря за заплащането на данъци и други задължителни плащания, определени от правителството.
 
5. Вместо основната награда на кампанията - едно от устройствата, включително iPad, iPhone, Blackberry и Samsung Galaxy Tab - победителят може да вземе алтернативната награда: управляван акаунт от $1200. Тази търговска сметка е предмет на специалните условия:
 
- Победителите трябва да отворят и проверят своите сметки за реална търговия в рамките на 30 дни след публикуването на резултатите от кампанията.
 
- Първоначалният депозит в размер на 1200 щатски долара се кредитира по сметката за търговия само след като победителят получи второ ниво на верификация за тази сметка.
 
- първоначалният депозит в размер на 1200 щатски долара не е наличен за теглене, но всяка печалба, направена над бонус средствата, може да бъде изтеглена без никакви ограничения.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""