Support service
×

Списък на възможните грешки при работа с платформа

Докато работят с платформата за търговия, търговците могат да се сблъскат с някои технически грешки (съобщения), които могат да възникнат при обмен на информация между платформата за търговия и сървъра. По-долу е даден списък на най-често срещаните грешки.
 
1. Обща грешка. Това се случва, когато искането на клиента не може да бъде обработено от сървъра поради различни технически обстоятелства, най-често поради срив на самия сървър за търговия. В тази ситуация трябва незабавно да се свържете с услугата за поддръжка на ИнстаФорекс.
 
2. Търговският контекст е зает. Тази грешка възниква, когато клиент се опитва да отвори нова позиция, без да изчака изпълнението на предишната заявка за отваряне/затваряне/промяна на позиция. За да разрешите този проблем, трябва да изчакате, докато се изпълни предишната заявка. Или трябва да рестартирате платформата.
 
3. Стара версия на клиентския терминал. Тази грешка възниква при свързване на търговски терминал към сървър за търговия, когато сървърът за търговия не може да поддържа остарялата версия на платформата, използвана от търговец. За да разрешите този проблем, моля, актуализирайте платформата за търговия или инсталирайте по-нова версия.
 
4. Няма връзка с търговския сървър. За да разрешите този проблем, трябва да се свържете с услугата за поддръжка на ИнстаФорекс.
 
5. Търговията не е разрешена. За да разрешите този проблем, трябва да се свържете с услугата за поддръжка на ИнстаФорекс, тъй като много фактори могат да бъдат причина за грешката.
 
6. Няма достатъчно средства за завършване на транзакцията. Тази грешка възниква, когато няма достатъчно свободни средства в сметката на клиента при отваряне/промяна на позиция. За да разрешите този проблем, е необходимо да попълните вашата търговска сметка/да увеличите ливъриджа/да намалите размера на отворената позиция.
 
7. Няма оферти. Тази грешка възниква, когато на търговския сървър няма оферти за този инструмент. За да изясните тази ситуация, моля, свържете се с услугата за поддръжка на ИнстаФорекс.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""