Support service
×

Центови сметки

Международният онлайн брокер ИнстаФорекс предлага на своите клиенти възможността да търгуват на Форекс пазара, използвайки сметки, чиято валута се изразява в американски центове.
 
Типовете сметки Cent.Standard и Cent.Eurica са предназначени за начинаещи търговци и са ориентирани към онези клиенти, които са начинаещи в търговията и за целта се нуждаят от достъп до минималния обем на сделката. По тези сметки Micro Forex се предлага с обем на лота 0,0001 от пазарния лот (цената на лота е 0,1 американски цента) позволява практикуването почти без никакви рискове за депозит. Също така този тип сметки ще подхождат добре на тези, които биха искали да изпробват стратегии за търговия с минимални рискове, използвайки предимството на сделката от 0,0001 лота.
 
Освен наличието на най-малкия допустим обем на сделката - 0,0001 от пазарния лот, собствениците на сметките Cent.Standard и Cent.Eurica имат същите условия за търговия като Insta.Standard и Insta.Eurica. Единственото ограничение е максимално разрешеният размер на депозита за сметките на Cent Centra на Cent.Standard и Cent.Eurica, свързани с тяхната насоченост към начинаещите търговци. За по-опитни търговци се препоръчва да отворите сметки от видове Insta.Standard и Insta.Eurica, които нямат ограничения за размера за максимален депозит и размер на сделката.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""