De diensten van het Bedrijf

Redenen voor onstabiele VPS-hosting

De snelheid van de VPS-hosting is afhankelijk van de geselecteerde VPS-configuratie. Het VPS 256-tarief is bijvoorbeeld niet bedoeld voor het gelijktijdig lanceren van meer dan twee MT4-handelsplatforms met operationele deskundige adviseurs.

Als aan deze eis is voldaan, maar de VPS-hosting nog steeds traag werkt, dient u alle onnodige programma's die de VPS beïnvloeden te controleren en uit te schakelen. U kunt dit doen met behulp van Taakbeheer, gestart door op Ctrl + Alt + Delete te drukken.

De eenvoudigste manier om de snelheid van de server te verbeteren, is door uw VPS-tarief te upgraden.

Uitgelichte artikelen

Commissie op stortingen / opnames

Commissie op stortingen / opnames

Problemen met storten / opnemen

Problemen met storten / opnemen