Concursuri


Cerințe pentru participanții la InstaForex Sniper

1. Clienții cu vârsta peste 18 ani au dreptul de a participa la concurs 

2. Concurentul deschide un cont DEMO separat pentru a participa la fiecare concurs săptămânal. 

3. Concurenții ar trebui să furnizeze date autentice la înregistrare, inclusiv numele complet așa cum este scris în actul de identitate și o adresă de e-mail validă. 

4. Dacă compania detectează că se efectuează tranzacții de pe două sau mai multe conturi de la aceeași adresă IP, compania își rezervă dreptul de a descalifica proprietarul (proprietarii). Prin urmare, vă recomandăm insistent să nu folosiți modemuri GPRS și 3G. 

5. Compania își rezervă dreptul de a refuza înregistrarea oricărui concurent fără nicio explicație, precum și de a descalifica orice participant în timpul sau după concurs, explicând motivul. Deschiderea de ordine de volum mare opuse cu aceleași perechi valutare pe conturi de tranzacționare diferite la aproximativ același timp, precum și utilizarea erorilor din fluxul de cotații pentru obținerea unui profit garantat sunt câteva dintre motivele pentru descalificare. 

6. Participarea rudelor apropiate la concurs este interzisă. Dacă oricare date de înregistrare de pe contul unui concurent coincid cu datele de înregistrare ale unui alt participant, compania poate considera acest lucru ca un motiv pentru descalificare.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile