Verificare


Cum se verifică un cont?

InstaForex garantează cel mai înalt nivel de protecție a contului împotriva fraudei și hackingului pe Internet, care sunt de obicei urmate de furtul accesului la parole și conturi de e-mail, date de identificare și chiar copie de identitate.

În majoritatea cazurilor, cel mai bun mod de a identifica clientul este un apel telefonic pe numărul care a fost indicat în timpul înregistrării contului, deoarece aparent escrocii pe Internet nu au putut fura un telefon propriu al victimei. Cu toate acestea, uneori apelul telefonic nu are succes din cauza barierei lingvistice sau a indisponibilității numărului de telefon.

Metoda alternativă pentru identificarea clientului este de a solicita documente suplimentare, cum ar fi dovada adresei care este greu de falsificat, sau de a solicita fotografia clientului cu actul de identitate în mână (fața ar trebui să fie văzută clar pe fotografie). Cu tehnologiile moderne, aproape oricine își poate face o fotografie proprie.

Dacă există orice fel de handicap în furnizarea informațiilor solicitate, unui client i se vor oferi metode alternative de identificare. În astfel de cazuri, ar trebui să se accepte riscul întârzierilor probabile în cazul în care identificarea este efectuată aplicând metode diferite de cele standard prezentate mai jos:

1) Cererea de documente suplimentare (cu excepția actului de identitate);

2) Solicitarea unei fotografii cu ID-ul în mâna proprietarului său.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile