Support service
×

Cum pot primi premiile cele mai importante?

1. Câștigătorul poate ridica unul dintre premiile principale ale campaniei doar la una dintre reprezentanțele Companiei din Federația Rusă (Kaliningrad, Moscova și Sankt Petersburg).  Premiul poate fi livrat în orice parte a lumii în baza deciziei Câștigătorului.
 
2. Premiul este transmis Câștigătorului numai după verificarea actelor de identitate și semnarea Certificatului de acceptare în care sunt înscrise următoarele informații: numele complet, data nașterii, datele de identitate și un număr de telefon cu codul țării și al orașului. În cazul în care Câștigătorul nu furnizează aceste informații, Compania își rezervă dreptul de a nu-l premia pe Câștigător.
 
3. În cazul în care Câștigătorul Campaniei nu poate primi un premiu, se poate încheia un acord de transfer cu o altă persoană prin împuternicire din partea câștigătorului.
 
4. De îndată ce premiul este obținut, participantul la campanie este responsabil pentru plata impozitelor și a altor plăți obligatorii stabilite de guvern.
 
5. În locul premiului principal al campaniei - unul dintre dispozitivele care includ iPad, iPhone, Blackberry și Samsung Galaxy Tab - câștigătorul poate lua premiul alternativ: un cont administrat de 1.200 de dolari. Acest cont de tranzacționare se supune condițiilor speciale:
 
- Câștigătorii trebuie să își deschidă și să își verifice conturile de tranzacționare live în termen de 30 de zile de la publicarea rezultatelor campaniei.
 
- Depunerea inițială în valoare de 1.200 de dolari este creditată în contul de tranzacționare numai după ce câștigătorul obține cel de-al doilea nivel de verificare pentru acest cont.
 
- depunerea inițială în valoare de 1.200 de dolari nu este disponibilă pentru retragere, dar orice profit obținut peste fondurile bonus poate fi retras fără nicio restricție.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Feedback-ul din partea dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim că ați acordat timp pentru a completa chestionarul nostru online.

smile""