Întrebări tehnice


Imposibil de deschis poziția.

Una dintre principalele motive pentru care nu puteți deschide o tranzacție pe o platformă de tranzacționare este introducerea parolei de investitor în loc de parola traderului. Asigurați-vă că introduceți parola traderului în formularul de autorizare.

Un alt motiv obișnuit care face imposibilă plasarea unei tranzacții este un volum de tranzacționare prea mare. Acest lucru înseamnă că marja disponibilă în contul dvs. nu este suficientă pentru a deschide o tranzacție. Există trei modalități de a rezolva această problemă:

1. Reduceți volumul tranzacției pe care doriți să o deschideți.

2. Alegeți un raport de levier mai mare. Aceasta poate fi făcută direct din zona clientului dvs. selectând din meniul din stânga Setări cont > Informații personale.

3. Alimentați contul cu mai multe fonduri care ar fi suficiente pentru a deschide o tranzacție cu un volum dorit în cadrul nivelului actual de levier.

O atenție deosebită trebuie acordată erorii ""Contextul tranzacției este ocupat"" care poate apărea atunci când încercați să deschideți/închideți/modificați o comandă. Această eroare înseamnă că ați încercat să deschideți o poziție nouă în timp ce cererea anterioară de deschidere/închidere/modificare a unei poziții nu a fost încă procesată. Pentru a rezolva această problemă, puteți aștepta ca cererea anterioară să fie procesată sau să reporniți platforma de tranzacționare. Această eroare apare la nivelul clientului, nu al serverului.

În cazul unei volatilități ridicate pe piețele financiare (de exemplu, în timpul eliberării unor știri economice importante), puteți întâlni mai multe requote-uri (adică serverul vă oferă un preț nou diferit de solicitarea dvs.) atunci când încercați să deschideți/închideți o poziție. Pentru a evita astfel de situații, puteți verifica opțiunea ""Activează devierea maximă de la prețul cotat"" în fereastra de deschidere/închidere a comenzii. Setarea unei valori specifice permite sistemului să deschidă automat o poziție la un preț nou, dacă deviația prețului cotat față de cel solicitat nu depășește valoarea definită de trader.

Articole recomandate

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile