Форекс обучение


Ултра-кратка стратегия

Това е перфектна стратегия за начинаещи, която обаче бързо може да ги доведе до пълен крах. Изкушението от краткосрочните колебания от няколко пипса може да доведе до това, че трейдърът хваща от 1 до 5 пипса. След като успеят няколко пъти, трейдърите печелят 20-40 пипса. След това обаче настъпва движение срещу избраната позиция и трейдърът претърпява сериозни загуби. Затова тази стратегия изисква бързо вземане на решения под голям психологически стрес в кратък период от време. Тази стратегия е подходяща само за опитни трейдъри, докато начинаещите ще наблюдават как техните пари изчезват.

Затова за начало можем да препоръчаме използването на средносрочна стратегия с постепенната реализация на краткосрочна стратегия по време на слаб или страничен тренд. Следва да се спомене, че понякога е по-добре да не правите нищо, отколкото да правите нещо само заради самото действие. Не трябва да отваряте сделка само защото искате да направите нещо, което често се поражда от дългия период на бездействие. Всяка сделка трябва да бъде основана на фундаментални или технически причини.

Избрани статии

Не може да се отвори позиция.

Стъпки, които трябва да предприемат клиентите на водещия брокер InstaForex, когато е невъзможно да се отвори позиция (поръчка).

Проблеми с депозит/теглене

Проблеми с депозит/теглене

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи