Търговски условия


Предоставя анализи

Форекс новините са достъпни на нашия уебсайт. Освен това има раздел, съдържащ аналитични прегледи на Форекс, който можете да намерите там. Икономическият календар ви помага да сте информирани за основните икономически събития по света.

Освен това можете да се абонирате за нашата система за информиране на клиентите за икономически новини (услугата за SMS известия и услугата за известия по имейл). Можете да получавате безплатни имейли и SMS уведомления за публикуваните данни във Форекс календара, икономическите събития, важни съобщения, текущи статистически данни и др. Съобщения за нови новини ще достигат до вашия мобилен телефон и имейл всеки ден.

Освен това, ИнстаФорекс ви предоставя раздел на Форекс ТВ, който съдържа голямо разнообразие от новини, аналитични доклади и интервюта. Освен това ви напомняме, че новинарската услуга е също така налична в съответния раздел на вашата търговска платформа MetaTrader.

Избрани статии

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Не може да се отвори позиция.

Стъпки, които трябва да предприемат клиентите на водещия брокер InstaForex, когато е невъзможно да се отвори позиция (поръчка).

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи