Търговски условия


Система от сървъри на ИнстаФорекс

Понастоящем ИнстаФорекс е един от водещите брокери на Форекс пазара. Броят на клиентите на компанията надхвърля 2 000 000 души по целия свят и обемът на търговските операции на ИнстаФорекс се увеличава всеки ден. В това отношение ИнстаФорекс обръща голямо внимание на непрекъснатата и редовна работа на сървърите за търговия. По този начин, позволявайки разпределението на клиентските поръчки да тече между множество сървъри, включително посредническите центрове за данни. В днешно време системата за търговия на ИнстаФорекс включва 9 пълноценни сървъра за търговия.
 
Всички те споделят трафик с помощта на посреднически центрове за данни, които включват над 200 допълнителни сървъра, разположени в различни части на света. По този начин сложната система от сървъри и центрове за данни дава възможност на търговците да имат висококачествена и бърза връзка с търговския център. В случай че някой посреднически център за данни се претовари, платформата за търговия с клиенти автоматично превключва към друг център за данни.
Търговските сървъри на ИнстаФорекс в САЩ включват множество центрове за данни и са предназначени за клиенти по целия свят, по-специално Северна Америка и Руската федерация. Разширената техническа поддръжка и безпроблемните канали за предаване, предоставени от една от най-добрите американски компании, правят американския сървър на ИнстаФорекс популярен сред клиентите от Северна Америка, Русия и Европа.
 
Сървърът на ИнстаФорекс в Сингапур има 10 центъра за данни и се използва най-вече от клиентите от Близкия изток и региона на Южна Азия. Краткият период на изпълнение на поръчката го прави привлекателен за онези азиатски клиенти, които оценяват скоростта на търговия. Десет центъра за данни, използващи капацитета на най-добрия азиатски доставчик в Сингапур, разпределят трафик, за да осигурят максимално време за безаварийност при търговия на клиенти на ИнстаФорекс.
Двата сървъра за търговия на ИнстаФорекс в Европа имат няколко центъра за данни. Те осигуряват своевременно изпълнение на поръчки, направени от множество търговци, независимо къде се намират те.
 
Европейските сървъри предоставят на търговците от Европа висококачествена навременна обработка на поръчките. Освен това те частично поемат товара и от други търговски сървъри на Компанията. Котировките на сървърите за търговия на ИнстаФорекс в Европа включват 5 цифри.
 
Независимо къде се намира всеки нов клиент на ИнстаФорекс, той или тя може да избере един от единадесетте сървъри за търговия, които харесват, тъй като всеки сървър за търговия на ИнстаФорекс е надеждно средство за контрол, използвано за управление на инвестициите в Интернет, и разликата във времето на сървъра, достигащ клиентът от която и да е част на света не надвишава 0,2 секунди. Много потребители отварят няколко акаунта на различни сървъри, като по този начин получават възможност да оценят качеството на тяхното функциониране в процеса на търговия.
 
 
 
Дадената по-горе схема отразява принципа на работа и взаимосвързаността на сървърите за търговия на ИнстаФорекс и системата от центрове за данни.

Избрани статии

Проблеми с депозит/теглене

Проблеми с депозит/теглене

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи