Услуги на компанията


Пример за извличане на печалба

Търговецът на PAMM 111111 задава 50% печалба като награда за PAMM партньорите в настройките на своя акаунт (неговата собствена награда е 40%). Регистрирате се в системата PAMM като партньор и препоръчвате двама инвеститори на акаунт 111111, използвайки вашия афилиейт линк или уеб приспособление.

Първият инвеститор на PAMM прехвърля 1 000 долара. Вторият инвеститор на PAMM прехвърля 2 000 долара.
Инвестицията на първия инвеститор на PAMM губи. След като инвестицията се възстанови на сметката на инвеститора на PAMM, вие не понесете загуби.
Инвестицията на втория инвеститор на PAMM дава печалба в размер на 1 000 долара. След като инвестицията и печалбата се прехвърлят на сметката на инвеститора на PAMM, системата автоматично кредитира дивиденти на сметката на търговеца на PAMM в размер на 1 000 долара * 40% = 400 долара. В същото време вие автоматично получавате 50% от тези дивиденти на вашата сметка на PAMM партньор, което е равно на 400 долара * 50% = 200 долара. Всички плащания се обработват автоматично.

Избрани статии

Не може да се отвори позиция.

Стъпки, които трябва да предприемат клиентите на водещия брокер InstaForex, когато е невъзможно да се отвори позиция (поръчка).

Каква е минималната сума за депозит?

Каква е минималната сума за депозит?

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи