Форекс обучение


Дългосрочна търговия

Дългосрочната търговия се счита за най-предвидимата търговска стратегия от техническа гледна точка. Работата е там, че дългосрочните трендове са склонни да продължат и да останат стабилни за дълъг период от време. Липсата на шум (чести малки колебания на цените) прави техническата картина интуитивна и предсказуема, а индикаторите дават по-малко фалшиви сигнали. И така, този тип търговия се свежда до определяне на подходящия сигнал и контролиране на позицията в дългосрочен план.
 
Търговията с дневни и седмични графики може да донесе големи печалби, при условие че има дългосрочен тренд и входните точки са избрани правилно. Освен това, по-високите нива на стоп обикновено водят до една печеливша сделка. Разликата между търговията в рамките на деня и дългосрочната търговия се крие в продължителността на изпълнението на поръчката, ако вземем предвид резултатите в края на годината. Въпреки това, при умела търговия на часови графики, потенциалната печалба може да бъде много по-висока, отколкото при дългосрочната търговия. За целите на обучението, часовите графики несъмнено са най-добрият вариант по отношение на съотношението шум/продължителност. 4-часовите графики също могат да бъдат полезни за проучване на пазара, но в този случай процесът значително ще се забави.

Избрани статии

Проблеми с депозит/теглене

Проблеми с депозит/теглене

Не може да се отвори позиция.

Стъпки, които трябва да предприемат клиентите на водещия брокер InstaForex, когато е невъзможно да се отвори позиция (поръчка).

Финансирайте вашия акаунт, използвайки някой от наличните методи