Support service
×

Какви са изискванията към състезателите?

1. Клиенти на възраст над 18 години имат право да участват в състезанието
 
2. Състезателят отваря отделен ДЕМО акаунт, за да участва във всяко седмично състезание.
 
3. Състезателите трябва да предоставят автентични данни при регистрация, включително пълното име, както е написано в личния документ и валиден имейл адрес.
 
4. Ако компанията открие, че търговията по две или повече сметки се извършва от един и същ IP адрес, компанията си запазва правото да дисквалифицира собственика(ите). Затова силно препоръчваме да не използвате GPRS и 3G модеми.
 
5. Компанията си запазва правото да откаже да регистрира всеки състезател без обяснение, както и да дисквалифицира всеки участник по време или след състезанието, обяснявайки причината. Отварянето на срещуположни поръчки с големи обеми с едни и същи валутни двойки на различни търговски сметки приблизително по едно и също време, както и използването на грешки в котировъчния поток за получаване на гарантирана печалба са някои от причините за дисквалификация.
 
6. Участието на близки роднини в състезанието е забранено. Ако някакви данни за регистрация от акаунта на състезателя съвпадат с данните за регистрация на друг участник, компанията може да разглежда това като причина за дисквалификация.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Как бихте оценили получената подкрепа?

Коментари:

не е задължително

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""