Support service
×

Какви са изискванията към състезателите?

1. Клиенти на възраст над 18 години имат право да участват в състезанието
 
2. Състезателят отваря отделен ДЕМО акаунт, за да участва във всяко седмично състезание.
 
3. Състезателите трябва да предоставят автентични данни при регистрация, включително пълното име, както е написано в личния документ и валиден имейл адрес.
 
4. Ако компанията открие, че търговията по две или повече сметки се извършва от един и същ IP адрес, компанията си запазва правото да дисквалифицира собственика(ите). Затова силно препоръчваме да не използвате GPRS и 3G модеми.
 
5. Компанията си запазва правото да откаже да регистрира всеки състезател без обяснение, както и да дисквалифицира всеки участник по време или след състезанието, обяснявайки причината. Отварянето на срещуположни поръчки с големи обеми с едни и същи валутни двойки на различни търговски сметки приблизително по едно и също време, както и използването на грешки в котировъчния поток за получаване на гарантирана печалба са някои от причините за дисквалификация.
 
6. Участието на близки роднини в състезанието е забранено. Ако някакви данни за регистрация от акаунта на състезателя съвпадат с данните за регистрация на друг участник, компанията може да разглежда това като причина за дисквалификация.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""