Support service
×

Забавяне при депозиране или теглене

Забавената обработка на заявките за депозит или теглене на средства може да се дължи на редица причини. Най-често такива закъснения възникват по-скоро поради външни фактори, а не по вина на компанията.
 
Най-честите причини за закъснения са следните:
 
- Уебсайтът на платежната система, използван за теглене, е под DDoS атака;
- Въвели сте грешни данни на сметката.
 
Моля, имайте предвид също, че платежната система може да срещне технически затруднения, за които брокерската компания може да не знае. Някои потребители обаче са склонни да обвиняват на първо място компанията за каквито и да било грешки. Едва след разследване на причината за неизправност ситуацията става ясна.
 
Ако възникне техническа неизправност от страна на ИнстаФорекс, ние незабавно ще информираме нашите клиенти за този проблем в новините на компанията или на форума.
 
Такива ситуации могат да причинят значителен стрес на потребителите, затова насърчаваме нашите клиенти да проявяват търпение и разбиране. Независимо от вида на проблема, който срещате, независимо дали става въпрос за депозити или тегления, моля, не забравяйте, че парите ви няма да бъдат загубени. В същото време съсредоточеността на клиентите и предоставянето на възможно най-много подробности при свързване с нашия екип за поддръжка може да ускори процеса на разрешаване на проблема.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Thank you! Is there anything you would like to add?

How would you rate the answer you received?

Leave your comment (optional)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""

Направете депозит удобно по всяко време