Support service
×

Застраховка на сметка

Няма компания, предоставяща Форекс услуги, която дава банкови гаранции. ИнстаФорекс има стотици хиляди клиенти от цял ​​свят и те се доверяват на компанията. Преди време предлагахме банкова гаранция, но поради световната финансова криза вече не предоставяме тази услуга поради нейната нерентабилност.
 
Независимо от това, ИнстаФорекс предлага уникална услуга на своите клиенти - отваряне на сегрегирани сметки, осигуряваща защита на капитала на клиента от рискове от всякакви форсмажорни ситуации, свързани с дейността на компанията. В приетия смисъл на понятието сегрегирана сметка означава съхраняване на средствата на клиентите отделно от средствата на компанията. ИнстаФорекс е разработила нов стандарт за гаранция за безопасност на средствата на клиента в рамките на предоставянето на сегрегирани сметки на следния принцип:
 
Собственикът на сегрегирана търговска сметка в ИнстаФорекс може да съхранява 70% от депозита си по банкова сметка или по сметка на упълномощен представител. Така той/тя е в състояние да извършва операции с пълната депозирана сума, докато сигурният маржин е достатъчен.
По-подробна информация е достъпна на официалния уебсайт на компанията.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Как бихте оценили получената подкрепа?

Коментари:

не е задължително

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""