Support service
×

Двуфакторно удостоверяване

Двуфакторното удостоверяване е метод за идентифициране на потребител в услуга чрез искане на два различни типа данни за удостоверяване, което осигурява двустепенна и следователно по-ефективна защита на акаунта от неоторизиран достъп.
 
След активирането му, в допълнение към предоставянето на вашето потребителско име и парола за влизане, системата изисква пин код, генериран от приложението Google Authenticator. Приложението работи без интернет връзка и генерира шестцифрени пин кодове на всеки 30 секунди.
 
Инструкции стъпка по стъпка за активиране на двуфакторно удостоверяване.
 
1. За да настроите двуфакторно удостоверяване, изберете подходящата опция в Клиентската зона (раздел „Настройки на акаунта >> Двуфакторно удостоверяване“).
 
 
 
 
2. Изтеглете приложението Google Authenticator (или друго аналогично приложение) на вашето устройство. Сканирайте QR-кода чрез това приложение или въведете кода, оцветен в червено, и потвърдете активирането от шестцифрения код, генериран от Google Authenticator.
 
 
3. След тази стъпка ще бъде завършено активирането на двуфакторно удостоверяване и всеки път, когато влезете в Клиентската зона, освен паролата, ще бъдете помолени да въведете 6-цифрен код от приложението Google Authenticator.
 
 
 
4. За да деактивирате двуфакторното удостоверяване, трябва също да въведете ПИН код от Google Authenticator. Ако устройството е загубено или счупено, можете да го деактивирате, като използвате таен код (линка „Няма достъп до Google Authenticator?“, когато поискате ПИН код), който се изпраща на клиента в имейл след активирането на услугата.

Моля, попълнете формуляра по-долу:

Как бихте оценили получената подкрепа?

Коментари:

не е задължително

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време за попълване на нашето онлайн проучване

smile""