Support service
×

Какви са новите предимства в Клиентския кабинет на вашата компания?

Сигурност на банково ниво на търговска сметка
 
Всеки клиент може да защити своята търговска сметка срещу хакерски атаки, активирайки услугата за SMS код. Тя включва заявка за еднократен SMS код за всяко теглене. Така търговецът получава 100% защита срещу неразрешено теглене. В случай, че измамниците имат достъп до парола за търговски акаунт, те ще трябва да въведат еднократен SMS код, който ще бъде изпратен на телефона на собственика.
 
Освен защитата чрез SMS, всеки клиент на международния брокер ИнстаФорекс е защитен от следене на трафик с цел кражба на пароли чрез усъвършенстваната технология на кодиране на високо ниво, призната от VeriSign, един от най-големите доставчици на SSL сертификати. Намирайки се в Клиентския или Партньорския кабинет или депозирайки/теглейки средства, можете да сте сигурни, че паролите ви са в безопасност, благодарение на кодирането на всеки символ на предадената информация, която следователно не може да бъде открадната от нарушители.
 
Данните на клиентите, които се предават и записват по време на операцията в Клиентския кабинет, са защитени чрез защитено кодиране на HTTPS.
 
Всички горепосочени факти доказват, че парите и личните данни на клиентите на ИнстаФорекс са защитени.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""