Concursuri


Primirea premiului câștigat în concursul Marea Cursă

1. Câștigătorii ar trebui să își deschidă și să își verifice conturile în termen de 30 de zile consecutive după ce rezultatele concursului au fost anunțate.

2. Fondurile de premii vor fi acreditate într-un cont de tranzacționare live verificat al clientului.

3. Câștigătorul recunoaște că orice activitate dintr-un cont de tranzacționare live deschis de Companie sau de câștigător însuși este reglementată în conformitate cu acordurile și regulile Grupului InstaFintech.

4. Fondurile de premii acreditate în contul de tranzacționare al concurentului nu pot fi retrase. Doar profitul obținut din banii de premiu poate fi retras.

5. Compania își rezervă dreptul de a declara orice premiu acordat anterior ca fiind nevalid și supus anulării, pe baza de dovezi directe și indirecte privind implicarea concurentului în orice activitate frauduloasă cu fondurile de premiu.

6. Fondurile sunt retras automat dintr-un cont de tranzacționare când se face o cerere de retragere. Experții din Departamentul Financiar verifică soldul și marja liberă într-un cont de tranzacționare pentru a se asigura că acestea sunt în conformitate cu suma fondurilor specificate în cererea de retragere. În caz de inconsistențe, fondurile solicitate se întorc în contul de tranzacționare.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile