Support service
×

Care sunt condițiile principale pentru a participa la concursul Real Scalping?

1. Clienții cu vârsta de peste 18 ani au dreptul de a participa la concurs.
 
2. Participanții deschid un cont DEMO separat pentru a lua parte la fiecare concurs lunar.
 
3. Participanții trebuie să furnizeze date autentice la înregistrare, inclusiv numele complet, așa cum este scris în actul de identitate și o adresă de e-mail validă.
 
4. În cazul în care Compania detectează că tranzacționarea pe două sau mai multe conturi este efectuată de la aceeași adresă IP, Compania își rezervă dreptul de a descalifica proprietarul (proprietarii) acestora. Prin urmare, vă recomandăm cu căldură să nu utilizați modemurile GPRS și 3G.
 
5. Compania își rezervă dreptul de a refuza înregistrarea oricărui participant fără nicio explicație, precum și de a descalifica orice participant în timpul sau după concurs, explicând motivul. Deschiderea de ordine opuse de volum mare cu aceleași perechi valutare pe conturi de tranzacționare diferite, aproximativ în același timp, precum și utilizarea erorilor în fluxul de cotații pentru obținerea unui profit garantat sunt câteva dintre motivele descalificării.
 
6. Participarea rudelor apropiate la concurs este interzisă. 7. În cazul în care datele de înregistrare din contul participantului coincid cu datele de înregistrare ale unui alt participant, compania poate considera acest lucru drept motiv de descalificare.
 
Informații detaliate despre condițiile concursului sunt disponibile aici.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""