Peraduan


Apakah syarat utama untuk mengambil bahagian dalam pertandingan Real Scalping?

1. Pelanggan yang berumur lebih dari 18 tahun mempunyai hak untuk menyertai peraduan ini.

2. Para peserta perlu membuka akaun DEMO yang berasingan untuk mengambil bahagian dalam setiap pertandingan bulanan.

3. Peserta harus memberikan data yang sahih semasa pendaftaran, termasuk nama lengkap kerana tertulis dalam ID dan alamat e-mel yang sah.

4. Sekiranya Syarikat mengesan bahawa perdagangan pada dua atau lebih akaun dilakukan dari alamat IP yang sama, Syarikat berhak untuk membatalkan pemilikan pemiliknya (-s). Oleh itu, kami sangat mengesyorkan agar tidak menggunakan modem GPRS dan 3G.

5. Syarikat berhak untuk menolak untuk mendaftarkan mana-mana peserta tanpa penjelasan, dan juga untuk membatalkan penyertaan mana-mana peserta semasa atau selepas peraduan yang menjelaskan alasannya. Pembukaan pesanan besar yang berlawanan dengan pasangan mata wang yang sama pada akaun perdagangan yang berbeza pada masa yang sama, serta penggunaan kesilapan dalam aliran sebut harga untuk mendapatkan keuntungan yang dijamin adalah beberapa sebab untuk kehilangan kelayakan.

6. Penyertaan saudara terdekat dalam peraduan dilarang. Sekiranya ada data pendaftaran dari akaun peserta bertepatan dengan data pendaftaran peserta lain, syarikat boleh menganggap ini sebagai alasan untuk hilang kelayakan.

Maklumat terperinci mengenai syarat peraduan tersedia di sini.

Artikel pilihan

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Tidak dapat membuka pesanan

Langkah-langkah yang perlu diambil oleh pelanggan broker terkemuka InstaForex apabila mustahil untuk membuka kedudukan (pesanan)