Peraduan


1. Pelanggan berumur lebih 18 tahun mempunyai kelayakan untuk menyertai peraduan.

2. Para peserta membuka akaun DEMO yang berasingan untuk mengambil bahagian dalam setiap peraduan bulanan.

3. Peserta hendaklah memberikan data sahih semasa pendaftaran, termasuk nama penuh seperti yang tertulis dalam ID dan alamat e-mel yang sah.

4. Jika Syarikat mengesan bahawa perdagangan pada dua atau lebih akaun dijalankan daripada alamat IP yang sama, Syarikat berhak untuk membatalkan kelayakan pemiliknya. Oleh itu, kami amat mengesyorkan agar tidak menggunakan modem GPRS dan 3G.

5. Syarikat berhak untuk menolak untuk mendaftarkan mana-mana peserta tanpa penjelasan, serta membatalkan kelayakan mana-mana peserta semasa atau selepas peraduan menjelaskan sebabnya. Pembukaan pesanan bertentangan volum besar dengan pasangan mata wang yang sama pada akaun dagangan berbeza pada masa yang lebih kurang sama, serta penggunaan ralat dalam aliran sebut harga untuk mendapatkan keuntungan yang dijamin adalah beberapa sebab untuk kehilangan kelayakan.

6. Penyertaan saudara terdekat dalam peraduan adalah dilarang. Jika mana-mana data pendaftaran daripada akaun peserta bertepatan dengan data pendaftaran peserta lain, syarikat mungkin menganggap ini sebagai sebab untuk kehilangan kelayakan.

Maklumat terperinci tentang syarat peraduan boleh didapati di sini.

Artikel pilihan

Komisen

Apakah komisen yang dikenakan semasa mendeposit atau mengeluarkan dana

Jumlah minimum pendepositan

Jumlah minimum pendepositan

Sila pilih kaedah yang tersedia untuk menambah nilai ke akaun anda