Support service
×

Autentificare prin doi factori

Autentificarea prin doi factori este o metodă de identificare a unui utilizator prin solicitarea a două tipuri diferite de date de autentificare. Această metodă asigură o protecție pe două niveluri și, prin urmare, o protecție mai eficientă a contului împotriva accesului neautorizat.
 
După activarea acestei funcții, vi se va solicita să furnizați un cod PIN generat de aplicația Google Authenticator pe lângă numele de utilizator și parola pentru a vă conecta. Aplicația funcționează fără conexiune la internet și generează coduri pin din șase cifre la fiecare 30 de secunde. 
 
Instrucțiuni pas cu pas pentru activarea autentificării cu doi factori.
 
1. Pentru a configura autentificarea cu doi factori, selectați opțiunea relevantă în Zona client (fila "Setări cont >> Autentificare cu doi factori").

 
 
2. Descărcați aplicația Google Authenticator (sau o altă aplicație analogă) pe dispozitivul dvs. 3. Scanați codul QR prin intermediul acestei aplicații sau tastați codul colorat în roșu și confirmați activarea cu ajutorul codului din șase cifre generat de Google Authenticator.
 
3. După acest pas, activarea autentificării cu doi factori va fi finalizată și, de fiecare dată când vă conectați la Zona Clientului, pe lângă parolă, vi se va cere să furnizați un cod de șase cifre din aplicația Google Authenticator.
 
 
4. Pentru a dezactiva autentificarea cu doi factori, trebuie să introduceți, de asemenea, un cod PIN din aplicația Google Authenticator. În cazul în care dispozitivul a fost pierdut sau spart, îl puteți dezactiva utilizând un cod secret (linkul "Nu aveți acces la Google Authenticator?" atunci când solicitați un cod pin). Acest cod este trimis clienților într-un e-mail după activarea serviciului.

Exprimați-vă părerea

Mulțumesc! Există ceva ce ați dori să adăugați?

Cum ați evalua răspunsul primit?

Lăsați un comentariu (opțional)

Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi.
Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a completa sondajul nostru online.

smile""