Support service
×

Какви са основните условия за участие в състезанието Истинско скалпиране?

1. Клиенти на възраст над 18 години имат право да участват в състезанието.
 
2. Участниците откриват отделен ДЕМО акаунт, за да участват във всяко месечно състезание.
 
3. Участниците трябва да предоставят автентични данни при регистрацията, включително пълното име, както е написано в личния документ и валиден имейл адрес.
 
4. Ако Компанията открие, че търговията на две или повече сметки се извършва от един и същ IP адрес, Компанията си запазва правото да дисквалифицира техния собственик(ци). Затова силно препоръчваме да не използвате GPRS и 3G модеми.
 
5. Компанията си запазва правото да откаже да регистрира всеки участник без обяснение, както и да дисквалифицира всеки участник по време или след състезанието, обяснявайки причината. Отварянето на срещуположни поръчки с големи обеми с едни и същи валутни двойки на различни търговски сметки приблизително по едно и също време, както и използването на грешки в котировъчния поток за получаване на гарантирана печалба са някои от причините за дисквалификация.
 
6. Участието на близки роднини в състезанието е забранено. Ако някакви данни за регистрация от акаунта на участника съвпадат с данните за регистрация на друг участник, компанията може да разглежда това като причина за дисквалификация.
 
Подробна информация за условията на състезанието е достъпна тук.

Споделете Вашето мнение

Благодарим Ви! Има ли нещо, което бихте искали да добавите?

Как бихте оценили отговора, който получихте?

Оставете Вашия коментар (по избор)

Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Благодарим Ви, че отделихте време да попълните нашата онлайн анкета.

smile""