Support service
×

Bilakah klausa 8 Perjanjian Bonus digunakan?

sebelumnya, jadi kami sangat mengesyorkan agar tidak menggunakan dana bonus dalam pengiraan keuntungan dalam strategi perdagangan anda. Syarikat tidak bertanggungjawab atas apa-apa akibat pembatalan bonus, termasuk Berhenti, kerana bonus adalah hak milik Syarikat sehingga peniaga menyelesaikannya dengan membuka tawaran jumlah keseluruhan yang dinyatakan dalam poin 8 Perjanjian Tawaran ini.

Titik ini diterapkan menurut  Perjanjian Tawaran yang anda terima. Kami ingin anda memperhatikan kenyataan bahawa jika anda tidak setuju, tutup tetingkap dan teruskan.

Sistem Bonus diciptakan sebagai insentif untuk klien aktif, tidak seharusnya digunakan sebagai dasar perdagangan atau satu-satunya syarat akaun yang "hidup". Ini dimaksudkan dalam poin 8.

 

Pada masa ini, hanya 2% akaun, yang mendapat bonus, menghadapi masalah pembatalan bonus. Ini berkaitan dengan dasar syarikat yang ditujukan untuk mencegah peniaga menggunakan dana bonus secara tidak adil. Fakta pembatalan bonus TIDAK bermaksud akaun anda melanggar beberapa peraturan, namun sistem pengesanan automatik menemui beberapa ciri bernilai tinggi dan bonus yang dibatalkan.

 

Kami mohon maaf jika keadaan ini menimbulkan masalah kepada anda, tetapi kami hanya dapat menyatakan bahawa kami tidak dapat mengubah algoritma sistem pengesanan yang berfungsi atau mempengaruhi hasilnya. Walaupun begitu, anda boleh menghantar permintaan untuk menyemak hasil operasi sistem ke Jabatan Pengisian Bonus. Tidak ada jaminan jawapan positif, kerana Jabatan Pengisian Bonus tidak dapat mempengaruhi fungsi sistem, namun, anda mungkin menuntut kesalahan sistem dan Jabatan Pengisian Bonus akan memeriksa sistem mengenai pengesanan kesalahan pada saat pembatalan bonus.


Kongsi pendapat anda

Terima kasih! Adakah terdapat apa-apa yang anda ingin tambah?

Bagaimanakah anda menilai jawapan yang anda terima?

Tinggalkan komen anda (pilihan)

Maklum balas anda amat penting bagi kami.
Terima kasih kerana meluangkan masa untuk melengkapkan survei atas talian kami.

smile""