Concursuri


Determinarea câștigătorilor Rally-ului FX-1

1. Toate tranzacțiile concurenților sunt închise automat la prețurile curente în primele 10 minute după terminarea concursului. Participanții recunosc că prețurile de închidere pot varia datorită unei diferențe de câteva minute în timpul de închidere. Swap-urile sunt, de asemenea, luate în considerare atunci când sunt determinați câștigătorii.
 
2. Proprietarii celor mai mari depozite sunt declarați câștigători.
 
3. Dacă rezultatele concursului arată că doi concurenți au depozite de aceeași mărime, Compania își rezervă dreptul de a determina locurile acestor doi participanți în clasament.
 
4. Câștigătorii concursului își dau consimțământul pentru publicarea numelor lor complete.
 
5. Același participant nu poate primi un premiu de două ori într-o lună. În cazul în care concurentul câștigă de mai multe ori într-o lună, linia premiilor va începe de la locul ocupat de acest participant.
 
6. Concurenții trebuie să îndeplinească următoarea cerință pentru a primi fondurile de premii: cel puțin 5% din profitul total trebuie să provină din tranzacționarea GBP/USD și GBP/JPY.

Articole recomandate

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Probleme la depunere/retragere

Probleme la depunere/retragere

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile