Bonusuri


De ce a fost anulat bonusul de 55%?

Compania își rezervă dreptul de a anula bonusul de 55% fără avertisment prealabil, așa că vă recomandăm cu tărie să vă abțineți de la utilizarea fondurilor bonusului atunci când vă dezvoltați strategia de tranzacționare. Compania nu este responsabilă pentru nicio consecință a anulării bonusului, inclusiv pentru stop out, deoarece bonusul este proprietatea companiei până când Clientul îl câștigă prin efectuarea de tranzacții din volumul total specificat în clauza 6 din prezentul contract.
 
Această clauză are scopul de a preveni utilizarea frauduloasă a sistemului de bonus. Cu toate acestea, aplicarea sa nu înseamnă că toate conturile, în care compania a anulat bonusurile, sunt declarate ca fiind încălcate orice regulă, deoarece, în unele cazuri, este imposibil să se determine încălcarea regulii în mod neechivoc. Probabilitatea anulării greșite a bonusurilor în cadrul luptei împotriva utilizării frauduloase a sistemului de bonusuri nu depășește 10%.

Articole recomandate

Care este suma minimă pentru o depunere?

Care este suma minimă pentru o depunere?

Imposibil de deschis poziția.

Pași de urmat de către clienții principalului broker InstaForex atunci când este imposibil să se deschidă o poziție (o comandă).

Alimentează-ți contul folosind oricare dintre metodele disponibile